Vetélés. Van valami tabletta 1-2 hét után?
Kérdező, akkor a valóság:
"akkor korai vetélést lehetne alkalmazni?" - lehet, csak nem Magyarországon, úgy hívják, hogy "menstruáció-reguláció", lévén, hogy az előtt hoz eredményt, mielőtt a terhesség ténye bebizonyosodik.
A panaszaid meg valószínűen pszichések (parázol, no), ha lenne megtermékenyült petesejt, most kezdene kb beágyazódni, szóval az esetedben terhességről még beszélni se lehet, nem hogy terhességi panaszokról:)
Szóval szerintem hagyd abba a parázást - mert értelmetlen - és ha esetleg nem jönne meg a menstruációd, utána 2-3 nappal csinálj egy tesztet.
Az esemény utáni tablettáról már tényleg lecsúsztál, pedig már Magyarországon is forgalomban van a 120 órás (5 napos) is, aminek nem csökken a hatékonysága az eltelt napok függvényében.
Szerintem is igaza van. Nem kell patyolgatni, de bele se muszaj rugni.
Mindenki volt fiatal es felelotlen is(nem csak a szex teren), szoval nem kell kepmutatonak lenni.
Engem egyáltalán nem érdekelnek az ilyen kérdések, sőt jobb lenne, ha nem lennénel ilyenek a véletlen kérdések között.
Szóval nem keresem sem a rovatot, amiben van, sem az ilyen kérdéseket.
De szerintem, ha már valaki úgy fogalmazza meg, hogy "eltávolítja a BABÁT a méhből", annak nem való az abortusz, hiába nem szeretne gyereket még.
Anya vagyok 3 kamaszlanyom volt eddig akit felneveltem.
Beszelgetesek felvilagositas majd idoben kozos nogyogy latogatas fog gatlo felirasa es vizsgalat.
Mind a 3 meg az elso szex elott.
Inkabb hormonok szedjenek mint abortusz vagy retteges minden honapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!