Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Vetélés. Van valami tabletta...

Vetélés. Van valami tabletta 1-2 hét után?

Figyelt kérdés
8 napja lefeküdtem a párommal.. ez volt az első.. nem jött ki semmi sperma.. elovaladek azt nem tudom.. De a párom szerint nem.. és elfelejtettünk védekezni.. szerda óta kis alhasi fájdalmam van.. és kedden-szerdán eléggé nagy volt az étvágyam..Most már rendes.. tegnap enyhén fájt a fejem de az állítólag a front miatt volt.. de az semmi na mindegy.. a kérdés az lenne, hogy ( ha mégis terhes lennék, tudtommal 2 hét után lehet terhességi tesztet végezni ) akkor korai vetélést lehetne alkalmazni? Vagy van olyan gyógyszer ami nem abortusztabletta, de " eltávolítja a babát a méhből " ? Tudom.. ez nem normális dolog.. de még csak 16 éves vagyok..És nem szeretnék gyereket még..

2017. márc. 19. 18:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
#9 ha az én lányom kapna ilyen válaszokat, akkor nem csinálnék semmit, mert megérdemli. Az egy dolog, hogy nem kergetném a saját lányomat, hogy ölje meg az unokámat. De igenis megérdemelné ugyanezeket a kommenteket.
2017. márc. 19. 21:32
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Hát elég szomorú, hogy ezt gondoljátok...
2017. márc. 19. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, akkor a valóság:

"akkor korai vetélést lehetne alkalmazni?" - lehet, csak nem Magyarországon, úgy hívják, hogy "menstruáció-reguláció", lévén, hogy az előtt hoz eredményt, mielőtt a terhesség ténye bebizonyosodik.

A panaszaid meg valószínűen pszichések (parázol, no), ha lenne megtermékenyült petesejt, most kezdene kb beágyazódni, szóval az esetedben terhességről még beszélni se lehet, nem hogy terhességi panaszokról:)

Szóval szerintem hagyd abba a parázást - mert értelmetlen - és ha esetleg nem jönne meg a menstruációd, utána 2-3 nappal csinálj egy tesztet.

Az esemény utáni tablettáról már tényleg lecsúsztál, pedig már Magyarországon is forgalomban van a 120 órás (5 napos) is, aminek nem csökken a hatékonysága az eltelt napok függvényében.

2017. márc. 19. 22:32
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
#9, szerintem meg igazad van.
2017. márc. 19. 22:37
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is igaza van. Nem kell patyolgatni, de bele se muszaj rugni.

Mindenki volt fiatal es felelotlen is(nem csak a szex teren), szoval nem kell kepmutatonak lenni.

2017. márc. 20. 00:56
 16/25 anonim ***** válasza:
30%

Engem egyáltalán nem érdekelnek az ilyen kérdések, sőt jobb lenne, ha nem lennénel ilyenek a véletlen kérdések között.

Szóval nem keresem sem a rovatot, amiben van, sem az ilyen kérdéseket.

De szerintem, ha már valaki úgy fogalmazza meg, hogy "eltávolítja a BABÁT a méhből", annak nem való az abortusz, hiába nem szeretne gyereket még.

2017. márc. 20. 03:27
 17/25 anonim ***** válasza:
80%

Anya vagyok 3 kamaszlanyom volt eddig akit felneveltem.

Beszelgetesek felvilagositas majd idoben kozos nogyogy latogatas fog gatlo felirasa es vizsgalat.

Mind a 3 meg az elso szex elott.

Inkabb hormonok szedjenek mint abortusz vagy retteges minden honapban.

2017. márc. 20. 09:10
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Kedves 9 es. Az en gyerekem nem kerulhet ilyen helyzetbe mert ugy van nevelve. Mar 3 lanyom tul van ezen. Es sikeres ebben a temaban a nevelesem. Es a masik ketto is ilyen nevelesben reszesul. Itt magy szerepe van a szulonek hogy kell e ide irogatni vazy nem. Ha meg nem nevelik meg es szarik a vilagra es sex elott nem erdeklodik barkitol akkor ezt érdemli.....
2017. márc. 21. 14:06
 19/25 anonim ***** válasza:
25%
Nem biztos, hogy terhes vagy, sőt valószínűleg nem vagy az. Balesetek mással is fordulnak elő, másképp rendkívül ritka lenne abortusz. Tehát, ha megjön, nyert ügyed van, ha nem, akkor megfontolhatod, hogy tudnál-e annak a tudatával tovább élni, hogy a BABÁDAT eltávolították a méhedből. Attól, hogy megúsztad a terhességet, nem feltétlen úsztad meg a Genitális Herpeszt, Kankót, Szifiliszt, Hívet, hogy a gombás betegségekről ne beszéljek. Tudtad, hogy van olyan elkapható nemi betegség, amit később a babád is elkaphat, mert nem gyógyítható? Tehát lehet, hogy 28 évesen beteg babád lesz, mert tiniként gumi nélkül szórakoztál.. Remélem, hogy megúszol mindent!
2017. márc. 21. 16:48
 20/25 anonim ***** válasza:
66%
Kedves 18-as, ha viszont a szülő a hibás, akkor megengedhető ilyen stílusban válaszolni a kérdezőnek, mint amit néhányan megengedtek maguknak, és amit én kifogásoltam?
2017. márc. 21. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!