Nem tudom mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Nyáron leszek 40eves van egy 7 éves kisfiam!nem terveztük másik gyermeket de be sikerült és pozitív lett a teszt amit csináltam!teljesen kétségbe vagyok esve mit tegyek?a korom az ami aggaszt amiatt aggódók,más nem zavar!ti megtartanatok 40 évesen a gyermeket?
2017. márc. 18. 13:10
1 2
 11/18 babyboom567 ***** válasza:
50%

40 voltam december elsején,kisfiam 11.én született meg.Első baba.

4000 grammal született,egészséges.

A kombinált tesztem down szindrómára 1:12700 volt az érték,a genetikus azt mondta sosem látott ilyen korban ilyen jó értéket.

Szerintem tartsd meg.

2017. márc. 18. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

Ne aggódj a korod miatt, engem anyám 37 évesen szült, barátnőmet az anyja 40 évesen, az öccsét 41 évesen. Soha nem nézte senki őt a gyerekei nagymamájának, nem abban a világban élünk, ahol egy 50-60 éves nő ne tudna fitten kinézni :)

A kisfiadnak is jól jön egy tesó, ha már így alakult, miért fosztanád őt meg tőle?

Nyugi, a 40 egyáltalán nem sok.

Nagyim amikor apámat szülte, mesélte, hogy vele egy szobában feküdt egy nő, aki 53 volt, na akkor szülni igen, fura, de 40 évesen? ugyan már! előtted a fél életed! még az unokáidra is lesz időd, fel a fejjel :)

2017. márc. 18. 14:26
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Tartsd meg nyugodtan, jot fog tenni Nektek :(
2017. márc. 18. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

43 vagyok, a negyedik gyerekem 5 hetes.

Megcsináltattam a genetikai vizsgálatot, nekem cvs volt, mert így voltam nyugodt.

Egészséges kisfiunk van, nagyon boldogok vagyunk, hogy megadatott még egyszer nekünk ez a boldogság!

Nem érzem öregnek magam, sem extrém dolognak ebben a korban szülni. A genetikai tanácsadóban bőven voltunk 40 feletti kismamák.

Ha más nem szól a baba ellen, tartsd meg. A kor nem akadály.

40 felett a gyermek ajándék!

2017. márc. 18. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
40 éves voltam,amikor a 3.gyerekünket szültem.Ennek lassan 5 éve,köszönjük,baromi jól vagyunk!Nálunk nagyobb a legnagyobb már 25 éves(igaz,a középső 9)!Én(de a férjem se) egy cseppet sem aggódtam a korom miatt.Ma is fitt,aktív,egészséges anyuka vagyok(a férjemmel is minden ok).Erre nincs garancia.Tavaly ősszel a legkisebbem egyik ovistársának az anyukája halt meg,35 évesen(3 gyereket hátrahagyva,a legkisebb most 2 éves),daganatos betegség miatt.Jól szituált,átlag feletti anyagiakkal rendelkező család.Semmire nincs garancia!
2017. márc. 18. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

Drága Kérdező! Én tavasszal leszek 40 :-)

És a helyedben mindenképp megtartanám a picit.

3 gyerekünk van, a legkisebbet 38 évesen szültem.

És ha jönne még, kicsit sopánkodnék, hogy jaj de idős leszek, mire ő ennyi meg annyi éves lesz (rendszeresen játsszuk ezt le fejben és szóban a férjemmel :-) ), de megtartanám és nagyon örülnék neki, mert cukik. Annyira cuki mindegyik!! Ez persze én vagyok.

De mivel sajnos volt abortuszom huszonévesen, mindenképp azt tanácsolom, hogy tartsd meg! Én sok évvel később jöttem rá, hogy mit tettem, hogy mi is történt akkor, hogy Ő is egy tündér cuki anyáért rajongó kicsike lett volna... :'-(

Nem kívánom Nektek!

Inkább sok erőt és bátorságot kívánok Neked, Nektek!

És a 7 kisfiad miatt is sokkal jobb lenne, ha megtartanád. Valahogy titokzatos módon meg szokták érezni, ha elvetetik a kistesójukat. Ha érdekel, írok erről priviben egy nagyon érdekes és szomorú sztorit.

Szóval anyaságra fel!

Minden jót!

Zs

2017. márc. 19. 00:00
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
Anyukám kolléganője 38 évesen kezdte anyai pályafutását. 4 gyereke lett 38 és 45 között, ebből 3 gyerek 40 éves kora után. Mind a 4-en egészségesek. És igen, bánni fogod, ha elveteted, mert a meglévő gyermeked is rá fog emlékezni, emellett őt is megfosztanád egy testvértől, csupán egy elméleti probléma miatt, ami lehet hogy nem is valóságos. Nem hiszem, hogy megéri. Jó egészséget kívánok Nektek!
2017. márc. 19. 08:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Édesanyám engem 19 évesen szült, de most született meg 2 hónapja a húgom, akit 42 évesen hozott a világra! :) Teljesen egészséges baba. EMiatt ne aggódj, már nem a 80as években vagyunk.
2017. márc. 28. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!