Nem tudom mit tegyek!?
40 voltam december elsején,kisfiam 11.én született meg.Első baba.
4000 grammal született,egészséges.
A kombinált tesztem down szindrómára 1:12700 volt az érték,a genetikus azt mondta sosem látott ilyen korban ilyen jó értéket.
Szerintem tartsd meg.
Ne aggódj a korod miatt, engem anyám 37 évesen szült, barátnőmet az anyja 40 évesen, az öccsét 41 évesen. Soha nem nézte senki őt a gyerekei nagymamájának, nem abban a világban élünk, ahol egy 50-60 éves nő ne tudna fitten kinézni :)
A kisfiadnak is jól jön egy tesó, ha már így alakult, miért fosztanád őt meg tőle?
Nyugi, a 40 egyáltalán nem sok.
Nagyim amikor apámat szülte, mesélte, hogy vele egy szobában feküdt egy nő, aki 53 volt, na akkor szülni igen, fura, de 40 évesen? ugyan már! előtted a fél életed! még az unokáidra is lesz időd, fel a fejjel :)
43 vagyok, a negyedik gyerekem 5 hetes.
Megcsináltattam a genetikai vizsgálatot, nekem cvs volt, mert így voltam nyugodt.
Egészséges kisfiunk van, nagyon boldogok vagyunk, hogy megadatott még egyszer nekünk ez a boldogság!
Nem érzem öregnek magam, sem extrém dolognak ebben a korban szülni. A genetikai tanácsadóban bőven voltunk 40 feletti kismamák.
Ha más nem szól a baba ellen, tartsd meg. A kor nem akadály.
40 felett a gyermek ajándék!
Drága Kérdező! Én tavasszal leszek 40 :-)
És a helyedben mindenképp megtartanám a picit.
3 gyerekünk van, a legkisebbet 38 évesen szültem.
És ha jönne még, kicsit sopánkodnék, hogy jaj de idős leszek, mire ő ennyi meg annyi éves lesz (rendszeresen játsszuk ezt le fejben és szóban a férjemmel :-) ), de megtartanám és nagyon örülnék neki, mert cukik. Annyira cuki mindegyik!! Ez persze én vagyok.
De mivel sajnos volt abortuszom huszonévesen, mindenképp azt tanácsolom, hogy tartsd meg! Én sok évvel később jöttem rá, hogy mit tettem, hogy mi is történt akkor, hogy Ő is egy tündér cuki anyáért rajongó kicsike lett volna... :'-(
Nem kívánom Nektek!
Inkább sok erőt és bátorságot kívánok Neked, Nektek!
És a 7 kisfiad miatt is sokkal jobb lenne, ha megtartanád. Valahogy titokzatos módon meg szokták érezni, ha elvetetik a kistesójukat. Ha érdekel, írok erről priviben egy nagyon érdekes és szomorú sztorit.
Szóval anyaságra fel!
Minden jót!
Zs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!