Hogy zajlik az Abortusz?
Olyan mint egy egészségügyi kaparás.
Nem a testi része a rossz, hanem a lelki :(
Nem kockáztatnék a helyedben. Biztos kinyílna a sebed.
Kitartást
Dehogy nyilna!
1 eves varakozast javasolnak, de rengetegen esnek teherbe elotte es nincs gond
Neked meg mar le is telt az egy ev.
Kifogas ...
Semmi extra nem fog történni, emiatt aztán nem kell az abortuszon gondolkoznod.
Az egy évet szokták javasolni, hogy várjanak, de ha így alakult, senki nem mondja, hogy vetesd el.
Az én dokim 6 hónap várakozást javasol császármetszés után, innentől lehet próbálkozni. Ha ennyi idő már eltelt, akkor hegszétválás szempontjából mindegy, hogy fél év, vagy öt év után esik teherbe az illető, ugyanis a saját szövetei sajátosságán múlik. Egyébként a terhesség kihordása senkinek nem gond, jellemzően a vajúdás az, amit vagy bír, vagy nem bír a heg, utóbbi esetben a második szülés is császár lesz.
Az abortusz meg úgy zajlik, ahogy bármely más esetben. Nőgyógyász: terhesség megállapítása - kétszer családgondozó - műtét. Technikailag mitől lenne más maga a műtét? Egy küret és ennyi. Nem tudom, mire gondolsz. 30 ezer körül van egyébként.
Nem tudom hogy zajlik, még sosem volt szerencsére, de ha szeretnétek a pároddal a babát, akkor konzultálj egy orvossal.
Ha ő azt mondja, hogy nem, akkor nem kockáztatnék, de egyébként vállalnám, ha valóban szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!