Valóban így néz ki ez a fogamzásgátló tabletta?
Na akkor sorban, összegezve, amit a tőbbiek leírtak:
1. A 72 órás tabinál a 72 óra az együttléttől értendő, nem a terhesség megállapításáról!
2. Korábban linkeltem, az Escapelle amúgy sem így néz ki.
3. A doki nem ad tablettát, max receptet ír. Egy szem escapelle 5-6 ezer forint. Miért osztogatná ingyen?
4. A tabi ismerős... Fényképezd már le a hátoldalát is. Nem hagy nyugodni, mi lehet. :D
Plusz: Én már voltam terhes, a dokit baromira nem érdekelte a tesztcsík. Vizelet, plusz ultrahang. Ennyi kell a megállapításhoz.
Ha a vizeletből kimutatható, vért sem vesznek emiatt. Csak később, egyéb vizsgálatokra.
5. A barátnőd hülyére vesz.
#23: Köszi. :)
A lányom is szedte úgy 8 évvel ezelőtt, de utána lecserélték másra. Akkor ezért volt ismerős...
Hidd már el, hogy átver a barátnőd!
Ez egy allergiagyógyszer, de a többi dolog sem stimmel pl.az orvos csak receptet ad, nem gyógyszert és ha terhes, akkor már nem írnak eseményutánit, mert azt az együttlét után 72órával kell bevenni (d.u.g.ás után max. 3 nap!, nem akkor ha már kimutatják a terhességet!) és az orvos nem kéri el a tesztet, inkább megnézi ultrahangon stb.! Átver a csaj, de annyi esze sincs, hogy normálisan hazudjon!
Aztmondta,hogy ez spermaölő tabletta...megöli az ondót ami benne maradt..
Aztán küldött egy képet, ahogy a pamacs a kezén van, mivel vérvételen volt..
Sima nőgyógyászati vizsgálatnál is vesznek vért?
Egyébként..ha nemrég volt petefészek cisztája de kidurrant magától, és nem kellett operalni, és ez kb 1 hónapja volt..akkor lehetséges hogy emiatt vettek vért tőle? Hogy megnézzék nem-e fejlődött vissza? És az ultrahang is emiatt volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!