Magzatvédők! Egy torzszülött baba megérdemli, hogy torzszülöttként jöjjön a világra, úgy nőjjön fel, vagy jobb neki, ha még magzati korban abortálják? Vagy mindegy milyen nyomorságos az élete?
Annyi tökéletes testű, egészséges ember van, aki nem boldog. Ugyanakkor vannak cseppet sem tökéletesek,akik meg vannak elégedve az életükkel, képesek szeretni, örömet szerezni másoknak.
Ki tudhatja ezt előre? Van aki szerint szegénységben sem lehet boldog az ember. Akkor agy jövedelemhatár alatt ott se szülessen meg egy gyerek se? Egyébként a boldogtalan élet is emberi élet. A depressziósokat is megpróbáljuk életben tartani. A fenti logika alapján miért is?
Elso vagyok.
Nekem a teaom nyulszaj, es farkas torokkal szuletett, ha nem tudod mi az nezz utana.
Imadjuk, jo lelku, es a legszebb kisfiu a vilagon. Szoval nem tudhatod hogy milyen elete lesz. Elfogadjak pedig nem mindig ertik mit mondd. Jo tanulo lenne viszont lusta :)
Megnezik az utcan de ettol fuggetlenul ugyan olyan ember egy szellemikeg beteg ember mint a tobbi.
Vagy nezd mega kez es lab nelkuli gyerekeket. Boldogok.
#13, a nyúlszáj+farkastorok mióta gyógyíthatatlan rendellenesség, áruld már el légyszi. A legbanálisabb fejlődési rendellenességek egyike, ami jól korrigálható...
"...Fontos tudni, hogy a megfelelő időben elvégzett műtétnek, illetve a tartós és rendszeres gondozásnak köszönhetően, a rendellenességgel született gyerekek is teljes értékű életet élhetnek! Fizikai és szellemi teljesítményük semmiben nem marad el kortársaikétól!"
Részletek: [link]
Kedves utolso...mielott fikaznal es flegmaznal. A legelso valaszolo voktam kerdeztem hogy erti ezt? Hogy fejlodesi rendellenesseg? Mondta igen. Szoval a nyulszaj, es a farjastorok valoban korrigalhato, viazont a beszed nem minden esetben, ugyanis teyom 11 eves es nem minden massalhangzot tud kimondani, csak az abc 50%-at. Eliszor 3 es fel evesen beszelt.
Szoval a farkastorok es nyulszaj is egy fejlodesi rendellenesseg. A kerdezo nem ugy irta ki hogy gyogyithatatlan, hanem a sulyos, es kevesbe sulyos fejlodesi rendellenessegekre kerdezett ra.
Es nekem ne kuldj linket tisztaban vagyok az ocsem rendellenessegevel. Ugyanis mar 5 mutete volt miota megszuletett, kb 12 evesen lesz egy nagy mutete. Es az o betegsege is jar hatranyokkal a mai napig, pl emiatt diszlexias is. Es rossz a helyesirasa. Neki nem testi, hanem masfajta visszamaradottsaga van.
Es nagyon sokan megbamuljak az utcan, kb ugy, mintha valami demon lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!