Mennyi idő alatt lehet felépülni az abortuszból dolgozni menni?
Figyelt kérdés
Mennyi szabadnapot kell kivenni? A vérzés meddig tart?2017. febr. 16. 12:58
11/19 A kérdező kommentje:
Azért mert valaki 1-2 hetet írt valaki 1-2 napot. Így az a biztos ha megkérdezem amit meg is akarok,csak gondoltam előtte érdeklődök. Mert a munkámat pótolni kell egy embernek ha hiányzok.
2017. febr. 16. 16:43
12/19 anonim válasza:
Még nem késő, hogy az élet mellett dönts.
13/19 anonim válasza:
Pénteken volt EÜ kaparásom, hétfőn mentem dolgozni. Pont ugyanolyan volt, mintha simán meg lett volna.
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó sima éjszakai betét elég vagy valami nagyobb nedvszívóképpeségű kell?
2017. febr. 16. 21:18
15/19 anonim válasza:
Nekem elég volt amit amúgy is használtam, de ahogy szülés után is, szerintem mindenkinek más.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem kell linkelni, meg ilyen érzelmi zsaroló szöveget írni, mert én nem szülhetek a mostani időkben semmiképpen sem.
2017. febr. 17. 19:26
18/19 anonim válasza:
Elhalt terhessegem penteken fejeztek be hetveget vegigbogtem hetfon mar agy mellett dolgoztam.
Mutet de huvelyi semmi ok utana otthon lepzselni.
Nekem altatas nelkul csinaltak siman helyiben.
19/19 anonim válasza:
ha nincs komplikáció, ami gyakori másnap, aztán járhatsz dilidokihoz,mert lelkileg borulszki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!