kb 7 éve volt egy abortuszom és nem fájt a tágitás,picit kellemetlen érzés volt de nem vészes.Aztán nem rég volt még egy abortuszom és nagyon fájt a tágitás.A doki azt mondta olyan mint a szülési fájdalom csak enyhébb.Mielött a "kedves hölgyek" elkezdenének okoskodni elmondom hogy miért volt:az elsőnél családi okoból a másodiknál sajnos nem dobogott a pici szive.Amikor felébredtem a műtét után olyan volt mintha semmi problémám nem lenne az életbe.Természetesen ez nem igaz.Valószínüleg az altató hatása volt.Másnap idegbeteg voltam,nem lehetet hozzám szólni,mindenkivel összevesztem pitiáner dolgokon.Aztán jött a lelki fájdalom...Hetekig sírtam vigasztalhatatlan voltam .Már jobban vagyok és újra próbálkozunk.Nem mondom hogy gondold át meg nem fogok okoskodni mint a többiek.Tégy úgy ahogy neked jó.Viszont vissza nézve az elmúlt 7évet úgy gondolom nem lett volna baj ha megtartom.Mindig lett volna valahogy.De ezt sajnos nem tudtam előre.Szóval csak azt kérem tanulj az én hibámból ne a magadéból!!!Mindig lesz valahogy...
A "kedves hölgyek" (remélem tudjátok kikre célzok) kiméljenek.
A valóság a Magyarországon végzett terhességmegszakítások módszertanáról:
na, pont ennyit a hazug "magzatvédő"-dumákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!