Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha hormonzavarom van amiatt...

Ha hormonzavarom van amiatt 3-4 havonta menstruálok és a terhességet csak a 12. hét után veszem észre akkor se lehet már elvetetni?

Figyelt kérdés
Papírjaim is megvannak, évek óta endokrinológushoz járok, azt mondta nagyon nehezen lehet gyerekem. Tavaly 3x jött meg a menstruációm mégis terhes lettem.

2017. jan. 26. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Próbáld meg, amit az utolsó ír!

Nem bántásból (mint itt páran), de megkérdezhetem, hogy miért nem tartod meg, ha úgyis nehezen jönne össze? Semmiképp nem oldható meg?

2017. jan. 27. 19:37
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező van az a pénz amiért megcsinálják! Hajrá! Remélem sikerülni fog elvetetni!
2017. jan. 29. 01:26
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

De drága, védekezésről - óvszer, stb. - hallottál már? Gondolom igen, de akkor miért nem tetted? A hormonzavar egy dolog, de mellette simán lehet gyereked.

Egyébként az orvosi mulasztásos blablát megpróbálhatod, de védekezni kell!

Nincs olyan egy nőnél, hogy 100% meddő (tekintsünk el a "kipkoltaktól").

2017. febr. 2. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
16%

"Kérdező van az a pénz amiért megcsinálják! Hajrá! Remélem sikerülni fog elvetetni!"

Rád nincsenek szavak...

2017. febr. 3. 00:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, mi lett a sztori vége. Hogy állsz, kérdező? Engedik?
2017. febr. 3. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel.
2017. febr. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!