Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit mondhatnék annak, akinek...

Mit mondhatnék annak, akinek a 3-4. hétben megszakították a terhességét?

Figyelt kérdés

többek között azért, mert az egészségi állapota miatt nem lett volna egészséges.

Nagyon el van keseredve, mondván, hogy esélyt sem adott neki az életre. Én meg szeretném támogatni valahogy lelkileg.

2016. dec. 21. 09:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#1 Természetesen orvossal konzultáltak, és azután született meg a döntés, hogy ő amúgy szerette volna "megtartani", ha már összejött, de az orvos értelmetlen- és felelőtlen dolognak tartotta ezt.

Én is azt próbálom éreztetni, hogy ennél csak rosszabb döntést lehetett volna hozni.

#10 Fentebb ecseteltem a részleteket.

2016. dec. 21. 11:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész történet sántít. Nem tudom, hogy ki vagy a történetben, de az a legjobb, ha kimaradsz belőle. Össze-vissza beszélnek neked, nem is tudod, hogy mi történt, így segíteni se tudsz. Lehet, hogy a lány nem akarta a babát, n csak mondja, hogy akarta, mert szégyelli a döntését, de vashiány miatt senkit nem küldenek 3-4 hetesen abortuszra. Van egy barátnőm, ő évek óta intravénásan kap vasat, vért, a különleges betegségek intézetében is járt már többször, nem tudják, hogy mi a baja, de neki sem javasolták az abortuszt. Egészséges lánya született.
2016. dec. 21. 13:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Ahogy mesélitek ezeket, még azt is el tudom képzelni, hogy a nőgyógyász ezt mondta neki, ahelyett, hogy egyébbel érvelt volna neki, s kész? Mondván, "könnyebb mindenkinek". (?) Hm... :-/
2016. dec. 21. 13:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Persze kihangsúlyoznám, hogy azon túl, hogy nem teljesen látom át én sem a szitut, nem kívánok részletekbe menni amúgy sem, mert nem erre vonatkozott a kérdés. A fennmaradó kérdéseitek, felvetéseitek valószínűleg ebből is adódnak.
2016. dec. 21. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem mondtak,hogy vetessem el a babam.pedig rendszeresen kapok venasan vasat,es mar parszor vert is kaptam.

Annyi volt,hogy mikor a terhesseg alatt is nagyon(nagyon) pocsek lett az eredmenyem akkor szinten kaptam vert.ketszer is kaptam,es szules utan is meg lecsurgattak 3 zacsival tuti ami 100.

Epp mult heten voltam a szokasos vervetelemen,megint mehetek januarban vas kurara.

A gyerkoceim mind a 3 teljesen egeszsegesek.

Ha igaz is,hogy a doki tanacsolta az abortuszt akkor biztosan volt mas is a hatterben,nem csak a pocsek verkep.

2016. dec. 21. 13:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg. Csak nem akartam részletekbe menni, és amúgy sem lenne pontos a leírásom.
2016. dec. 21. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

vashianyos vagyok és a verkepem sem tökéletes. mégis a harmadik babámat várom. es soha senki nem mondta hogy ez akkora gond lenne.

szerintem itt valamit nem mond el neked es ossze vissza beszél inkább.

2016. dec. 21. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

tipikus felnott dontest nem vallalo tortenet

A vegen meg sajnalnunk is kell mert el kellett vetetni

mit mondj neki semmit de magadban vond le a kovetkeztetest siman hulyeseget mondanak neked.

Az adott no addig mondja amig sajat maga is elhiszi onvigasztalas mese mese

2016. dec. 21. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!