Abortusz ügyintézésnek mi a menete?
Sziasztok! Sógornőm teherbe esett, nemhogy a semmire, még az alattra. Szeretnék segíteni a szüleinek annyiban, hogy elmondom nekik, hova kell menni. A lány értelmi sérült, azt sem tudja ki az apa, szóval tuti az elvetetés. Azt sem tudja, hogy hány hetes, 3mm az embrió, ennyit tud, így én 6 hétre tippelek. Valaki leírná pontosan a hivatalos menetét? Nem a műtétnek, hanem az ügyintézésnek!
Előre is köszi!
... a magam részéről nem lelkesedem azért a politikai irányzatért, amelyik embercsoportok kényszer-sterilizálásán agyalt meg kísérletezett... tudod, eugenika... azt gondolom, hogy vannak morális szempontok, amelyek előrébb valóak, mint az, hogy pár tizedszázalékkal több vagy kevesebb az adó.
Szóval én úgy gondolom, hogy neki pont ugyanannyi joga van a gyermekvállaláshoz, mint nekem a 140-es IQ-mmal. Meg tudod, a pokol kapuját nyitogatnád, ha jogot adnál embercsoportoknak, hogy rendelkezhessenek mások reprodukciója felett, eldönthessék, hogy ki szaporodhat, és ki nem.
Egyetlen mondatot közöljetek akkor még a párod szüleivel: ti nem fogjátok a gyereket pénzelni vagy felnevelni.
A lerírtak alapján ugyanis várható, hogy nem lesz pénz a gyerek holmijaira (két rokkantnyugdíjból fognak ellátni három felnőttet és egy babát???), etetésére és senki nem fog vele emberhez méltóan foglalkozni. Hosszú távra gondolva pedig mi lesz, ha valamelyik nagyszülő meghal esetleg? Mennek a híd alá gyerekkel együtt? Ja nem, majd kopogtatnak nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!