Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ma toltotem a 12hetet es aszt...

Ma toltotem a 12hetet es aszt mondtak hetfon menyek visza hatha a foorvos engedelyezi a beavatkozas jart igy mar valaki?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 15:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
1het van mestruacio szerint jovoheten penteken toltenem uh alapjan ma toltotem akkor van meg remeny
2016. nov. 18. 17:50
 12/35 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem mindkettőt. Nekem a 12 hetes uh alapján átírták a terhességi kort,mert egy héttel később fogant. Bár lehet az előzőnek van igaza és abortusznál ez nem számít,csak a szülés idejének szempontjából.
2016. nov. 18. 17:51
 13/35 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, ez nem így működik. Ha 12 hetet mondtak rá akkor nem fogják elvenni az életét. Miért nem léptél hamarabb? ne akard bemesélni hogy 3 hónapig nem vetted észre...
2016. nov. 18. 17:53
 14/35 anonim ***** válasza:
12%
Tényleg ennyire nem akarod megtartani a babát? Ha már uh szerintv 12 hetes akkor az már egy kis élet. 😯 Nem akarlak elítélni ne érts félre biztos megvan rá az okod,csak elszomorít...
2016. nov. 18. 17:53
 15/35 anonim ***** válasza:
72%

Hát ebben a szituban ez tényleg a főorvos jófejségén múlik... kiindulhat a menzesz alapján számított korból is, meg mondhatja azt is, hogy ma az intézmény hibájából nem került sor a műtétre... és akkor el lehet végezni jövő héten...

A magzatvédők meg csitulhatnának, akkora különbség nincs a magzat mai, meg a hétfői állapota közt, hogy 3 nap alatt "1# ez mar komoly kifejlett gyerek." legyen... szóval Kérdező, szerintem 50%/50%, készülj fel mindkétféle válaszra.

2016. nov. 18. 19:43
 16/35 anonim ***** válasza:
10%
igazad van utolsó, már 12 hetesen is kifejlett, ugyan olyan mint három nap múlva lesz. Már van szemöldöke, mozgatja a végtagjait. És vicces jófejségnek nevezni egy gyerek életének kioltását. Nem kellett volna hagyni hogy kifejlődjön, hamarabb lépni és akkor nem lenne ez... Ráadásul most már nagy ahhoz hogy kiszippantsák.
2016. nov. 18. 19:47
 17/35 anonim ***** válasza:
23%

Kizarolag az uh kora szamit menszes semmit nem mond

Oszinten volt ra 8 hetet elvetetni

2016. nov. 18. 19:51
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felelotlen, idoben mentem orvoshoz akkor voltam menzes alapjan 6het 3 napos, ures petezsakot latot a doki. 2het mulva kellett viszamenem de en 10nap utan mentem, mert gorcsolt a hasam. Akkor megalapitotam az embriot aki uh szerint 8het 6napos volt, utana keztem intezni a papirokat
2016. nov. 18. 21:09
 19/35 anonim ***** válasza:
27%
Negy hete intezed?
2016. nov. 19. 13:45
 20/35 anonim ***** válasza:
37%

Hat ha nagyon nem akarod megszulni,akkor utazz el Angliaba,ott a tethesseget a tethesseg 24.ik heteig hivatalosan megszakitjak,de a 22.het utan mat.kevesen vallaljak. Tehat csak egy meghatarotott intervallum mukodik ott,nincs ra torveny,merz leszarjak...xd de az akkoris 22.-24.het. Mert magyarorszagon nem fogjak elvenni toled az tuti,a torvrnyek ertelmeben.

Dr.schmelhauser Livia

Szulesz-nogyogyasz szakorvos

2016. nov. 21. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!