Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha abortuszra szeretnek menni...

Ha abortuszra szeretnek menni es sajnos csak ket hetem van akkor hova menjek nogyogyaszhoz? Fogad a sajatom ha azt mondom, hogy nekem nagyon surgos lenne ez meg ez miatt?!

Figyelt kérdés
Vagy elkell mennem a korhaz surgossegi nogyogyaszatra ?
2016. nov. 2. 20:00
1 2 3
 21/25 Vilcsianyuja ***** válasza:
De milyen tünetek? Nekem a gyógyszeres 3 hétben végig PMS tüneteim voltak. Mellfájdalom, puffadás. Gyógyszermentes hétben éreztem magam normálisan. Szoktam magamon röhögni, hogy pont fordítva van, mint gyógyszer nélkül, akkor 3 hét normális volt, meg egy hét PMS. Ez van, még mindig jobb, mint a nem kívánt terhesség. Még mindig nem írtál arról, mikor hagytad abba a gyógyszert (végigszedted-e a levelet, mennyi idő telt el azóta, amióta állítólag még mindig vannak tüneteid), és volt-e utána megvonásos. Bocs, de tényleg hipochonder lehetsz, csak a negatívumokat emeled ki és nagyítod fel, ami esetleg normális, azt nem veszed tudomásul.
2016. nov. 3. 13:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Okt. 14 hagytam abba a gyogyszert , nem kezdtem uj levelet . Jott a megvonasos es azota erzem magam rosszul. Jartam mar igy nyar elejen akkor a masik gyogyszer is kiutott. Akkor is azt hittem baj van de kiderult h a gyogszer teljesen osszekuszalt .
2016. nov. 3. 13:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
szoval gyogyszert szedtél,meg is jött,negativ 2 teszt...akkor ugyan minek akarsz abortuszra menni????
2016. nov. 3. 15:32
 24/25 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Hát igen. Már egyszer megtörtént veled ugyanez, nyilván a fogigátló mellékhatása ez is, te meg már az abortuszt intéznéd. Mit csináltak veled első alkalommal, mikor elhagytad a gyógyszert, akkor jártál orvosnál? Mondjuk arra nem gondoltál, ha folyatod egy következő levéllel, akkor elmúlnak a tünetek? Az azért nem normális, hogy a megvonásos időszakban jelentkezzen bármi probléma. Még mindig nem részletezted a tüneteidet, de ha fizikai fájdalom, görcsöl a méhed, petefészked vagy bármi hasonló, akkor már csak ezek miatt el kellene menned nőgyógyászhoz. Lehet, hogy valami más típusú, nagyon is valós egészségügyi probléma áll a háttérben.

Ha csak simán "szarul" érzed magad a hormonok miatt, akkor helyre fogsz jönni. Ha nem jön meg a menstruációd 2-3 hétben belül, akkor szintén irány az orvos.

2016. nov. 3. 16:02
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Az első levélnél teljesen normális még, hogy vannak ilyen-olyan mellékhatások, elkellet volna kezdenek a következőt is...
2016. nov. 4. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!