Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha abortuszra szeretnek menni...

Ha abortuszra szeretnek menni es sajnos csak ket hetem van akkor hova menjek nogyogyaszhoz? Fogad a sajatom ha azt mondom, hogy nekem nagyon surgos lenne ez meg ez miatt?!

Figyelt kérdés
Vagy elkell mennem a korhaz surgossegi nogyogyaszatra ?
2016. nov. 2. 20:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Elvileg kimutatná,de reggel ismételd meg azért. Szerintem nem vagy terhes,csak a gyógyszer kavart be. Mindenesetre mihamarabb menj orvoshoz,hogy kiderüljön mi a szitu és ha kell legyen időd megtenni amit meg szeretnél. Sürgős esetben időpont nélkül is fogadniuk kell.
2016. nov. 2. 21:04
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Kimutatná.

De nem értem ha sejtetted a terhességet mire vártál a teszttel??tudtad akkor is ha baj van kifutsz az időből.

Az a pár tünet nem csak terhességtől lehet amugy,nem is biztos h a gyogyszertől,lehet hozzá se szokott a szervezeted,stb...holnap doki de sztem nem vagy terhes ha nem mutatta a teszt,mikor csináltad amugy?

2016. nov. 2. 22:15
 13/25 A kérdező kommentje:
Most fel 9kor
2016. nov. 2. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

2# az orvos nem a sajat velemenye alapjan kell dontson.. hanem kotelessege a betegein segitenI.foleg ha csak ennyi ideje van es kitudja miert akar abortuszt. Az ő dolga, mindegyis.. de az orvos nem gondolkozHAT (na) ugy, mint Te..sot az abortuszellenes orvosok nem vallalnak abortuszt ha tehetik..ha nem ellenes ugyis megteszi es segit..

Kerdezo maganorvosnal probald!

2016. nov. 2. 22:40
 15/25 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Nincs is pozitív teszted, te már az abortuszodat tervezed? De ha bevallottan ilyen hipochonder vagy, miért csak most jutott eszedbe tesztet csinálni? Ha negatív, legalább korábban megnyugodtál volna. Ha meg most tényleg pozitív lett volna, verhetnéd a fejed a falba, miért nem csináltad meg hamarabb. Nem vagy terhes, mert ennyi idősen teljesen mindegy, milyen napszakban csinálod, a második vonalnak le kell ugrania a tesztcsíkról. Azt nem írtad, mikor hagytad abba a gyógyszert, megvolt-e az utolsó megvonásos. Most várd, hogy megjön-e a menstruációd, aztán ha nem akaródzik, akkor menj nőgyógyászhoz. Hülyeségeken meg ne agyalj. Inkább valami párkapcsolati nyűg állhat a problémáid mögött (már abból kiindulva, hogy utoljára 7 hete szeretkeztetek). Szóval inkább a lelki problémáidból próbálj kikeveredni, akkor majd a hipochonder tüneteid is javulni fognak.
2016. nov. 3. 00:35
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
Én tapasztalatból mondom, hogy ne magánhoz menj, nekik nem muszáj elvégezniük, és a vizsgálat díját is kiszabják, plusz véleményt is nyilvánítanak, mert nagyrészt terhesgondozásra járnak hozzájuk, és nincsenek ehhez hozzászokva. Menj a körzeti kórházba ott muszáj megcsinálniuk, és meg sem fognak lepődni, mert sok ilyet kérnek.
2016. nov. 3. 07:08
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Előbb tesztelj, azután agyalj a további lépésen. Ha még nem is teszteltél, simán lehet, hogy baba sincs, csak beképzeled a dolgokat, késni az idegeskedéstől is késhet a menstruációd, hányinger, émelygés is lehet attól. Ha pozitiv a teszt, akkor viszont kezdj neki mielőbb az intézkedésnek, mert nem egyik napról a másikra megy a dolog.
2016. nov. 3. 12:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Teszteltek tegnap este es ma reggel . Mindketto negativ lett .
2016. nov. 3. 12:54
 19/25 p.szabina1223 ***** válasza:
100%
Ha tényleg annyi idős terhes lennél, mint ahogy írod, akkor a teszt már valószínűleg kimutatná. Szerintem kérj a nőgyógyászaton terhességi vizsgálatot, lehet hogy más dolog áll a háttérben.
2016. nov. 3. 12:55
 20/25 A kérdező kommentje:
Masik fogamzasgatlonal is ez volt . Akkor is megjelentek rajtam a tunetek. Kb az osszes . Valoszinu h nem szereti a szervezetem ezelet a bogyokat
2016. nov. 3. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!