Hogyan? Jelenleg nyolc hetes terhes vagyok és a párommal úgy döntöttünk, hogy nem tartjuk meg, mert.
Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy fel tudjuk neveli, nincs is hol, mivel egy kissebb házba lakunk a párom családjánál. Én szeretném megtartani, de sajnos logikus érvek szólnak amellett, hogy ne tartsuk meg, mind a ketten fiatalok vagyunk, én az iskolát sem fejeztem még be.....
Szóval, voltam nőgyógyásznál, de neki még azt mondtam, hogy megtartom, mert akkor még így is volt.
Kell neki szólni, hogy változott a döntésem?
Elkell mennem védőnőhöz, ha nem tartom meg a babát?
A családsegítőbe kivel kell beszélnem, és leginkább, ti mit mondtatok?
Amkkor időpontot kérek a kórházba melyik osztályt kell keresni és mit mondjak? Személyesen vagy telefonon?
Ha 9hetesen.kezdem ezt az egész dolgot akkor még lesh esélyem az altatásos műtéthez?
Köszönöm a válaszokat, és kérlek ne ítéljetek el, én tényleg szeretném a babát, de most sajnos nem megoldható. :(
Kerdezo!
Sikerult beleferned az idobe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!