Milyen egy művi terhességmegszakítás?
kb 4-5 hetes lehetek most, a doki még semmit nem látott,de a teszt sajnos pozitív.
Mielőtt nekem esne mindenki óvszerrel védekeztünk,nem vettük észre,hogy kilyukadt volna, ezért nem értjük a helyzetet.... :(
Hogyan zajlik?
Nos köszönöm mindenkinek!
ÉN nem tudom mi vagyok,és hogy miért történik ez velem....
Soha nem terveztük a gyerekeket.
Illetve az elsőt,ha majd jön,jön.Első hónapban sikerült terhes maradnom,nem is akartunk 2. gyereket,ezért fogamzásgátlót szedtem pontosan,minden utasítást betartva, még is terhes lettem.
Megszültem.
Ezek után spirált tetettem fel,na az mellett aztán tényleg majdhogynem lehetetlenség teherbe esni....hát nekem sikerült.
Nem akartam,elkezdtem a procedúrát, a 2. beszélgetésre,ahol a csekket kaptam volna,már nem mentem el.
Mindezek után nem bíztam sem a gyógyszerben,sem a spirálban,így kötöttünk ki az óvszer mellett.
' gyermeket szerettem volna,most van 3. Negyediket anyagilag sem bírnánk,így a meglévő háromnak pont meg tudjuk adni azt ami szükséges,de véges a takarónk hossza,és azt hiszem az idegrendszerem sem bírna el többet.
Beszéltem már a dokival a művi meddővé tétel végett.
Van már 3 gyerekem,de még is ilyen olyan vélemény kell hozzá, 6 hónap gondolkodási idő stb, és kb 75ezer ft....elkeserítő,hogy sokan szeretnének felelősségteljesen szexuális életet élni,és nem hagyja a rendszer :(
24es vagyok elolvastam az indoklàsod. Ha te ilyen termékeny vagy ajànlanàm a béranya szerepet...nem vicc sok a meddő làny/nő. Abortusz is rizikó faktor. Na igen csak amit kihordtàl ahhoz kötődsz.
Dupla tripla módszer fogamzàsgàtló+gumi+megszakìtàsos védekezés.??? Mondjuk antispermicid óvszerrel? Mind3gyerek a pàrodtól van? Gyakran kìvànjàtok meg egymàst hirtelen és spontàn pl autó mellékhelység ahol nincs kéznél minden védelmi eszköz...Mondjuk màsoknak 2gyerek melett is nehézkrs összehozni a harmadikat.....mire egyik elalszik màsiknak van baja...na meg fàradt az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!