Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Osztrák TB kártyával is végre...

Osztrák TB kártyával is végre hajtják az abortuszt Magyarországon?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel lefeküdtünk és véletlen elmentem benne.Nem tudtam kihúzzni mert ő volt felül.Igazából csak eléggé kevés sperma jutott a vaginájába.Azt meg kell jegyeznem, hogy akkor volt menzesze.Ő valamilyen szinten próbálta kimossni magából.De elkellett menünk egy helyre.Sajnos csak később jutott eszünkbe , hogy vehetnénk 72 órás tabletát.A barátnőm felhívta az édesanyját és elmesélte ezt az egèsz dolgot , miközben mi pont igyekezve mentünk megvenni a tabletákat.A barátnőm édesanyja mondta a barátnőmnek , hogy miközben megvan a havija nem eshet teherbe semmikèppen.Én szóltam a barátnőmnek, hogy legalább a biztonság kedvéért vegyük meg a gyógyszert.De ő ellenkezett , hogy úgyse lesz terhes mert megvan neki.Ennek már egy hónapja...A barátnőm ausztriába él és csak hétvégén jár haza.A TB kártyája osztrák.Ausztriában az abortusz 200 ezer forintnál kezdődik a barátnőm szerint.Amit nem tudunk kifizetni.Abvan bíztunk hogy megjön a havija , de mégsem.Ma azt mondta hányingere van.Külföldi TB kártyával is végre hajtják az abortuszt Magyarországon?

2016. okt. 2. 19:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
kamu,olyan nincs h nem akar tesztelni,különben hogy megy el orvoshoz?abortuszt szeretnék,de nézzék már meg elötte h terhes vagyok-e???
2016. okt. 5. 12:19
 32/34 A kérdező kommentje:

Nem fogom szászor elmondani hogy nem kamu...ha ennyire értetlen valaki akkor az inkább takarodjon.

Amugy a barátnőmnek tegnap jött meg a havija.

2016. okt. 5. 15:52
 33/34 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyunk értetlenek, ti vagytok s..ghülyék. Kicsit nonszensz, hogy már azon filóztok, hogy hol legyen az abortusz, mikor még sem teszt, sem orvos alá sem támasztotta a terhességet.

Amúgy meg tudtam, hogy csak késik neki. Már ha igaz a sztori.

2016. okt. 5. 18:12
 34/34 anonim ***** válasza:
75%
Inkább Te húzz el,kicsi rigó!Ha du*ni van eszetek,tanuljatok meg védekezni!Ráadásul 18 éves kor alatt csakis szülői beleegyezéssel végzik el az abortuszt.
2016. okt. 5. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!