Osztrák TB kártyával is végre hajtják az abortuszt Magyarországon?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel lefeküdtünk és véletlen elmentem benne.Nem tudtam kihúzzni mert ő volt felül.Igazából csak eléggé kevés sperma jutott a vaginájába.Azt meg kell jegyeznem, hogy akkor volt menzesze.Ő valamilyen szinten próbálta kimossni magából.De elkellett menünk egy helyre.Sajnos csak később jutott eszünkbe , hogy vehetnénk 72 órás tabletát.A barátnőm felhívta az édesanyját és elmesélte ezt az egèsz dolgot , miközben mi pont igyekezve mentünk megvenni a tabletákat.A barátnőm édesanyja mondta a barátnőmnek , hogy miközben megvan a havija nem eshet teherbe semmikèppen.Én szóltam a barátnőmnek, hogy legalább a biztonság kedvéért vegyük meg a gyógyszert.De ő ellenkezett , hogy úgyse lesz terhes mert megvan neki.Ennek már egy hónapja...A barátnőm ausztriába él és csak hétvégén jár haza.A TB kártyája osztrák.Ausztriában az abortusz 200 ezer forintnál kezdődik a barátnőm szerint.Amit nem tudunk kifizetni.Abvan bíztunk hogy megjön a havija , de mégsem.Ma azt mondta hányingere van.Külföldi TB kártyával is végre hajtják az abortuszt Magyarországon?2016. okt. 2. 19:41
21/34 anonim válasza:
Amúgy a kedves mama kifizethetné ha már ő beszélt le titeket. De job ha tudod hogy ha időben kiszállsz is van rá esély hogy terhes legyen. Nem jó buli egy abortusz...
22/34 anonim válasza:
Tesztelt már a csaj? Ma már nyitva vannak a boltok...
23/34 A kérdező kommentje:
Én már nem egyszer szóltam a csajomnak hogy vegyen egy tesztet...De erre mindig azt monsja hogy fejezem be mert már idegesítem ezzel.Meg hogy felesleges beszélnünk ilyen dolgokról.
2016. okt. 3. 18:49
24/34 anonim válasza:
18-as, én is eléggé ledöbbentem az ismerősömön, nem is értek egyet vele, nem is azért írtam le az ő esetét, mert szerintem jó döntést hozott. Hanem mert a kérdező barátnőjénél is ez a helyzet állhat elő (remélem azért nem).Igen, az ismerősöm baromi felelőtlen volt, de sajnos nem ez az első eset nála, a védekezést mondhatni, hírből sem ismeri :/ (17-es válaszoló voltam)
25/34 anonim válasza:
Ugye ez nem megint valami kamu kérdés? Mert eléggé gázos a sztori. Persze, nem akar tesztelni...
26/34 A kérdező kommentje:
Há mondom nem.
2016. okt. 3. 23:20
27/34 anonim válasza:
Ha megvolt a baratnodnek, tenyleg keves az eselye hogy teherbe esik de elofordulhat. Tesztet mindenfelekeppen csinalnia kene. De az is lehet mar csinalt csak te nem tudsz rola... a jogszabalyokat is nezzetek at, ha meg nem valtozott az evek alatt, akkor otthon 3 honapig lehet elvetetni a babat normalis esetben. Ehhez legalabb 1-2 hettel elore le kell beszelni a vedonovel mert kotelezo "beszelgeteseken" kell resztvennie a baratnodnek. Ha nem itthon lakik akkor lehet ez necces lenne. Lehet viszont hogy ausztriaban 3 honaposan mar nem lehet elvetetni ahogy angliaban sem. Ezt csak azert irom, ha esetleg nem a mostani egyuttletetek miatt lenne terhes, mert ugye ugy is terhes lehet ha megjott neki.
28/34 anonim válasza:
Jaj ne viccelődjünk már. Eleve nem is biztos, hogy terhes. Az, hogy késik, bármitől lehet. A hányingert be is képzelheti, pont amiatt, hogy késik. Az abortuszról beszélgetünk, miközben még arról sem győződtetek meg, hogy valóban fennáll-e a probléma. Ááá én ezt nem veszem be.
29/34 anonim válasza:
De azzal, hogy a barátnőd nem tesztel és nem vesz tudomást a lehetséges következményekről, minden csak rosszabb lesz. Ha el akarja vetetni és húzza az időt, a végén nem lesz kérdéses a dolog és fiatal szülőkké váltok, főleg hogy Ausztriában él és az eü. ellátás is kacifántos számára. Mindenképpen beszéld rá a tesztre, vagy beszélj az anyjával, hogy hasson rá, elvégre ő állította, hogy nem lesz terhes menstruáció idején. Ha homokba dugja a fejét a lány, attól még nem változik semmi, ha terhes, akkor is az marad, ha egyszerűen nem vesz róla tudomást.
30/34 anonim válasza:
KAMU az egész,Ti pedig nyugodtan,mindenre kiterjedően válaszolgattok.Ne már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!