Nagyon tanácstalan vagyok. Van már egy 4hónapos kisfiam nem védekeztünk úgy gondoltuk ha összejön mi szeretettel várjuk! Most azonban más a helyzet védekeztünk mégis besikrült a tegnapi tesztem szerint. Szeretnénk még gyereket de mos. Mit tegyek?
Ha anyád nem szólna bele megtartanád? Ne hagyd hogy ő manipuláljon, állj a sarkadra, nézz szembe vele és ha fenyegetőzik, nem tehet semmit, szakítsd meg vele a kapcsolatot, senki sem köteles elviselni ennyi idősen a szülője baromságait.
Ha ti, nem anyád, nem a család, ha TE és a PÁROD, KETTEN úgy érzitek hogy akarjátok akkor tartsátok meg, ne hagyd hogy más szóljon bele a te életedbe, a te boldogságodba.
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy :Szerintetek jól/helyesen védekeztem?
Akkor miért kell itt ítélkezni? A kérdező elbizonytalanodott amit 4 hónappal szülés után meg is lehet érteni. Tanácsot kér nem lecseszést.
Kedves kérdező! Szerintem jól gondold át hogyan döntesz, tudom nehéz de leszb 9 hónapod megbarátkozni a gondolattal. Anyuddal ne foglalkozz,ne hagyd,hogy befolyásoljon!!! Az jusson még eszedbe ha ezt a babát nem tartod meg és később vállaltok még kistesót, nem néznél úgy a gyerekeidre hogy 3-an is lehetnének vagy milyen lett volna a második baba? Nem látok bele a helyzetedbe,nem vagyok abortuszellenes,de stabil családi hátérrel én megtartanám 😊 Remélem tudtam segíteni ☺
Úgy döntöttem megtartom :)
Nem tudnék úgy élni hogy megölettem a gyerekemet és még fizettem is érte...
Nagyon szeretnék egy kislányt a kisfiam mellé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!