Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon tanácstalan vagyok....

Kinga0321 kérdése:

Nagyon tanácstalan vagyok. Van már egy 4hónapos kisfiam nem védekeztünk úgy gondoltuk ha összejön mi szeretettel várjuk! Most azonban más a helyzet védekeztünk mégis besikrült a tegnapi tesztem szerint. Szeretnénk még gyereket de mos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azért fordulok ide mwrt nagyon tanácstalan vagyok. Van már egy 4hónapos kisfiam nem védekeztünk úgy gondoltuk ha összejön mi szeretettel várjuk! Most azonban más a helyzet védekeztünkégis ősszejött a kistestvér a tegnapo Igazából nem készültem még fel ujra végig csinálni ezt a 9hónapot! Szívem nem engedei azt elfogadni, hogy elvetessem de a szüleim mindenbe beleszólnak pedig bem vagyok már 15éves meghatároznák az egész életemet az első terhességemet is titkoltam tőlük amíg csak tehettem. Magyaráztak is érte kaptam ag okatatást pedig nem éltem már velük akkor jó ideje szóval nem az ő nyakukra szültem meg a kisfiamat. A párom becsületesen dolgozott/dolgozik. Sokan vestekszünk édesanyám miatt (hogy ugye mindent meg akar mondani). Nincs erőm még egy terhességet így végigvinni.
2016. szept. 27. 11:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na te pont nem hiányoztál ide...
2016. szept. 27. 13:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem megszakításossal védekeztün mondtam hogy 1x fordult elő... És nem is mondtam hogy a szomszéd a felelős szóval kár volt ide írkálnod...
2016. szept. 27. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem akartatok volna gyereket, akkor egyszer se csináljátok védekezés nélkül. Mert a megszakítás nem az. Én megtartanám, de nem vagyok a helyedben. Az én lelkiismeretem nem bírna el egy abortuszt,így kitartanék akármennyire is nehéz. Egyébként meg nem annyira vészes. Nálunk 14 hónapos volt a nagytesó mikor érkezett a pici. Érdekes, de sokkal nehezebbnek képzeltem mint ami volt. Persze vannak rázós napok, és ehhez kell egy áldott jó pici is, aki 9 hónapos koráig csak szinte szobadísz volt:-D Most már a nagyobbik lassan iskolás. Gyilkolják egymást, de náluk jobb testvéreket el se tudnék képzelni, nekem megérte hogy bevállaltuk.
2016. szept. 27. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyád nem szólna bele megtartanád? Ne hagyd hogy ő manipuláljon, állj a sarkadra, nézz szembe vele és ha fenyegetőzik, nem tehet semmit, szakítsd meg vele a kapcsolatot, senki sem köteles elviselni ennyi idősen a szülője baromságait.

Ha ti, nem anyád, nem a család, ha TE és a PÁROD, KETTEN úgy érzitek hogy akarjátok akkor tartsátok meg, ne hagyd hogy más szóljon bele a te életedbe, a te boldogságodba.

2016. okt. 2. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem az volt a kérdés, hogy :Szerintetek jól/helyesen védekeztem?

Akkor miért kell itt ítélkezni? A kérdező elbizonytalanodott amit 4 hónappal szülés után meg is lehet érteni. Tanácsot kér nem lecseszést.

Kedves kérdező! Szerintem jól gondold át hogyan döntesz, tudom nehéz de leszb 9 hónapod megbarátkozni a gondolattal. Anyuddal ne foglalkozz,ne hagyd,hogy befolyásoljon!!! Az jusson még eszedbe ha ezt a babát nem tartod meg és később vállaltok még kistesót, nem néznél úgy a gyerekeidre hogy 3-an is lehetnének vagy milyen lett volna a második baba? Nem látok bele a helyzetedbe,nem vagyok abortuszellenes,de stabil családi hátérrel én megtartanám 😊 Remélem tudtam segíteni ☺

2016. okt. 5. 20:08
 16/18 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem megtartom :)

Nem tudnék úgy élni hogy megölettem a gyerekemet és még fizettem is érte...

Nagyon szeretnék egy kislányt a kisfiam mellé :)

2016. okt. 27. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél :) Jó babavárást!
2016. okt. 27. 14:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. okt. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!