Laminária (méhszájtágító) felhelyezés előtt milyen fájdalomcsillapítót vegyek be?
Figyelt kérdés
Nagyon félek az egész prodecúrától, de főleg a lamináriától, sokan írták itt, hogy milyen fájdalmas mikor felteszik :( Rákérdeztem a nőgyógyásznál, ő persze azt mondta, hogy nem vészes dolog de ha valaki túl "kényes", vehet be előttte fájdalomcsillapítót... Milyen lenne jó amit bevehetek és használ is? Mennyi idővel előtte vegyem be? Légyszives a kérdésre koncentráljatok, nem jó kedvemben döntöttem az abortusz mellett. Borzalmas lelkileg és ha lehet legalább a fizikai részét enyhiteném. Köszönöm a válaszokat.2016. júl. 10. 18:34
11/16 anonim válasza:
a felhelyezés nem fáj (pedig én is kényes vagyok). csak utána. azon pedig egy átlagos fájdalomcsillapító nem segít
12/16 A kérdező kommentje:
Attól hogy utána görcsölök valahogy nem félek, csak pont a felhelyezéstől. De végre valaki aki azt írja, hogy nem fájt...
2016. júl. 11. 22:24
13/16 anonim válasza:
Na valaki már megint jobban aggódik magáért mint azért amit majd kipakolnak.Lelépett ,albérlet és?Mit gondolsz aki ilyen szintről indul majd milliomos lesz ?Nagyon kevesen!Nincsenek szüleid ahová mehetnél senki a világon ez furcsa.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem, nincsenek,képzeld. Van ilyen. Nem milliomos akarok lenni, de egy gyrekhez azért kell anyagi háttér.
2016. júl. 15. 19:18
15/16 A kérdező kommentje:
És nem kell a hegyibeszéd, sajnálom hogy el kell vetessem, de hagyjuk ezt a mit érez dolgot. Semmit a világon, mert kb egy pöttyről van szó, akinek nincs srmmilye. Itt ez a terhesség megszakítás kategoria, akinek nem veszi be a gyomra, ne olvassa a kérdéseket.
2016. júl. 15. 19:21
16/16 anonim válasza:
Mondjuk az én gyomrom sem veszi be az abortuszt, de azért kicsit durva hogy a nőt kell mindig ezzel basztatni. Mivel a nő testében van, ezért nyomorogjon és vállalja. Hogyne. Ezerszer inkább kellene elítélni azt, aki lelép és nem veszi ki a részét. Kezdeményezzétek inkább az ilyenek kasztrálását. Célravezetőbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!