Van itt olyan, aki több abortusz után szült?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy lehetséges-e,hanem,hogy van-e valaki aki így járt,hogy alakult azután a terhesség és a szülés.
2016. júl. 7. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Egy ismerős 4 gyerek 6 abortusz!
2016. júl. 8. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesómnak 3 vetélése volt, amit mūtéttel kellett befejezni. Ez gyakorlatilag 3 abortusz. Kiderült, hogy mi a baj, azóta 3 lánya született problémamentes terhességekből.
2016. júl. 8. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Édesanyámnak 4 abortusza volt előttem (akkor még nem akartak gyereket) amikor nekiláttak a projektnek kb azonnal sikerült, azt hiszem 2. v 3. hónapban. A terhessége teljesen zavartalan és problémamentes volt a szülés pedig a magzatvíz elfolyásától a kibújásomig mindössze 4 óra volt :) könnyű szülés volt.
2016. júl. 20. 01:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Jól le lettünk pontozva a nagyjából hasznos válaszokért... szép :)
2016. júl. 26. 14:57
 15/15 A kérdező kommentje:
én nem szoktam pontozni,mert nekem minden válasz hasznos,a negatív is.Viyzont csupa pozitív választ kaptam,köszönöm:)
2016. júl. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!