Van itt olyan, aki több abortusz után szült?
Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy lehetséges-e,hanem,hogy van-e valaki aki így járt,hogy alakult azután a terhesség és a szülés.2016. júl. 7. 13:21
1/15 anonim válasza:
2 abortuszom volt, az egyik 5 hetesen, a masik 13 hetesen es volt egy korai vetelesem, amit nem kellett muvileg befejezni. Most terhes vagyok, nemsokara szulok 38 hkm es szerencsere minden rendben van a babaval, habar a terhessegnek valoban sok kellemetlen tunete jelentkezett.
2/15 anonim válasza:
Két abortuszom volt. Az első 22 éves, a második 25 éves koromban.
30 éves koromban megszületett a kisfiam, 32 voltam, amikor a kislányom.
Mindkettővel azonnal, az első védekezés nélküli hónapban teherbe estem. Nagyon nyugodt, problémamentes várandós időszak után a kisfiam 3 nappal később érkezett, a kislányom egy hetet ráhúzott.
A fiam most 3 éves, a lányom másfél. Igazi egèszség- és energiabombák!
3/15 A kérdező kommentje:
Milyen tünetre gondolsz?Nyíló méhszáj?fenyegető koraszülés?a védőnőnél,orvosnál nem volt kellemetlen elmondani?
2016. júl. 7. 14:09
4/15 anonim válasza:
Sulyos verszegenyseg jelentkezett, ami miatt barmit csinaltam szedultem es ajultam el. 27 hetesen elkezdett beindulni a szules, de visszatartottak. Mellette a terhesseg elso feleben hanyas, alig tudtam enni, fejfajasok, emelyges es derekfajas. De remeljuk minden rendben elso voltam. Ha nem vagyok tul indiszkret, szabad tudnunk, hogy miert kerdezted?
5/15 A kérdező kommentje:
Nekem is volt,ugyan van már gyermekem de a 2 abortusz a születése után történt.Nem vagyok még 100százalékig biztos benne,hogy legyen-e második,csak félek,hogy van-e így esélyem
2016. júl. 7. 14:41
6/15 anonim válasza:
Van eselyed persze, lehet, hogy talan kicsit nehezebb lesz, de ha nem volt komplikacio akkor minden rendben. Az egyik szomszedunknak 2 gyereke van es 6 abortusza volt. Most megint terhes... ilyen is letezik.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 7. 16:44
8/15 A kérdező kommentje:
Az orvos és a védőnő nem tett megjegzéseket?
2016. júl. 7. 19:32
9/15 anonim válasza:
Bár nem volt abortuszom soha,de javaslom,hogy ha az orvos vagy a védőnő megjegyzéseket tesz,akkor váltsál.Magán véleményük lehet,amit megtarthatnak maguknak!
10/15 anonim válasza:
Az én édesanyukámnak 8 abortusza volt fiatal korában, de utána mégis meg tudott szülni 4 teljesen egészséges gyereket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!