Számodra elfogadható az abortusz vagy nem?
Van az az eset amikor elfogadhatonak tartom.
Nem mindenki valik osanyava szules utan,igy siman elkepzelhetonek tartom h akivel akarata ellenere megtartatjak a babat,az kesobb lelkileg vagy fizikailag is arthat a gyerekenek.Ezt viszont elore ritkan lehet tudni.
14.
-es hát tényleg nem egy korrekt ez az egész téma de úgy gondolom annyi nyűge baja van már az embereknek miért kell a tüzet szítani?Miért kell ilyen kérdéseket kifüggeszteni ?Igen is vannak nők akik az abortuszt sosem heverik ki ,vannak akik igen de nem beszél róla és kész.Ennek semmi értelme mert ha valaki nem akar valamit az nem lehet erőszakoni.Ez az egész szörnyű ,borzasztó és nem tudom micsoda.Ennyi erővel kipusztulhatna az emberiség .Egyébként beteg gyereket generálhat éppen egy abortusz is majd a jövöben amikor meg mindent megtenne ,hogy legyen.Sajnos .
Számomra elfogadható, úgy gondolom egy nőnek igen is megvan a joga dönteni a saját teste felett és az égvilágon senkinek nincs ehhez semmi köze.
Rengeteg példát soroltak fel, akik szintén elfogadhatónak tartják az abortuszt, úgyhogy ezt nem kezdem el tovább boncolgatni, viszont amit iszonyat gyomorforgatónak tartok az az, hogy akik itt verik a mellüket, hogy milyen dolog az abortusz és neki is joga van élni blabla, azok olyan undorító és mocskos, alpári módon beszélnek és alpári stílusban nyilvánulnak meg más, számukra ismeretlen emberekkel szemben, hogy szóhoz sem jutok. Nekem az ilyen ne törjön pálcát sem felettem, sem más felett, mert a szememben pont az ilyen emberek nem érnek semmit sem. Ítélkeznek, mocskolódnak, ítélkeznek és mocskolódnak. Ja és persze ítélkeznek.. Mert mást nem is tudnak.
Aki szerint egy fejletlen embrió és egy már megszületett, élő felnőtt ember egy és ugyanaz, annak komoly problémái lehetnek fejben. Méghozzá nagyon komolyak.
Mindenkinek a magánügye és egyben a saját döntése, hogy megszül-e egy beteg gyereket például, akivel aztán egy egész életet végigszenved, csak hogy elmondhassa: ő nem abortált.. Mint ahogy az is, hogy nemi erőszakból fogant gyereket megtart-e valaki vagy sem. Nem is értem mire fel osztja néhány ember azonnal az észt és oktatja a másikat, miközben kőkeményen ítélkezik. Ha te megtartanál egy beteg gyereket, az egyéni szoc.problémád, de abszolút semmi közöd nincs ahhoz, ha más meg elveteti.
Én sem pampogok, hogy minek fogyatékos gyereket világra hozni, akkor nekem se műsorozzon senki, amiért az abortuszt választanám. És ez csak egy példa a sok közül. Kicsit magunkba kéne nézni, a heves ítélkezés helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!