Mit tegyek? Kétségbe estem, nem tudom mi a helyes.
Szisztok!
Van már egy gyermekem 16 hónapos. Az apukájával nem vagyunk együtt mert sok nézeteltérés volt köztünk sajnos. Csak úgy szoktunk együtt lenni mikor jön a fiához és mikor alszik akkor együtt vagyunk. Tehát ez a kapcsolat teljesen se veled se nélküled. Egy ilyen együttlétből egyszer belém ment mert szerinte szoptatás alatt nem eshetek teherbe (nőgyógyász ismerősétől tudja)...sajnos tévedett. 5 hetes vagyok, az apuka azt mondta vetessem el különben a már 16 hós fiához se fog jönni csak utalja majd a gyerektartást. Ez még nem is lenne nagy probléma de 22 éves vagyok a szüleimmel élek és az utolsó félévem kezdem szeptemberben. Azt mondták ha szülök még egy gyereket nem fogják megengedni, hogy itt maradjak. Most van egy fiú aki engem nagyon szeret de én őt sajnos nem, csak mint barátot. Azt mondta felnevélné velem mindkét gyermekem. A volt párom 29, aki pedig szeret és szeretné a gyermekeim 30 éves.
Segítsetek mitévő legyek?
Egy szóval nem írtam, hogy a gyerekek miatt válassza a 6 éve mellette levó barátot. Tessék visszanézni.
Azt mondtam, hogy azt válassza, aki őt szereti, és még külön bónusz, hogy a gyerekeit szeretné.
Nincs ebben semmi megalázó a férfire nézve sem, és egy "esetleg találna mást" stb. egyáltalán nem biztos.
Ez a férfi most biztos.
Mindenki megtalálja az álompárját? Egyáltalán nem. Sőt.
Az élet nem rózsaszínlangyos film.
"DE láttam eleget már, és szerintem, ha választani kell aközött, hogy azzal élj, akit te szeretsz és ő nem, vagy téged szeret és te nem, akkor az utóbbit KELL választani.
Lehet, hogy önzés? Lehet. Lehet, hogy vége lesz? Igen.
De amig kiderül, addig is a gyerekeknek jó lesz."
#51, ezt te írtad a #42-ben, nem?
Egyébként meg egyfelől, miért KELLENE választania a Kérdezőnek, amikor nem csak ez a két férfi van a világon, másfelől enygemn spec az ég mentsen meg az ilyen alapon válogató partnertől.
Amit most mondtál a "Az élet nem rózsaszínlangyos film"-ről, az majd egy kapcsolat X-edik évében lesz igaz, amikor az embernek tudomásul kell vennie, hogy egy valós kapcsolatban vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, jó, és rossz periódusok, és nem hagyja ott élete párját egy pillanatnyi hóbort vagy egy nehézség miatt. Ez teljesen jogos.
DE hát amit írtam, az az, hogy saját maga miatt válassza a 6 éve mellette állót.
És a kérdező nem " válogat" , csupán egy tisztességesen ajánlott lehetőséget fogadNA el. Senkit nem csapna be, mindenki pontosan tudná, hogy mik az alapok.
A 6 éve barát vállalná, hogy remélheti, hogy nem csak mint barátot is megszereti.
Őszinte helyzet, mindenki nyerne. A jövő meg majd kibontakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!