Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha még nincs 11 hetes elvehetik?

Ha még nincs 11 hetes elvehetik?

Figyelt kérdés
Letezik olyan hogy 10 hetes magzat akkora hogy azt mondjak hogy nem lehet elvetetni? Van abortusz előtt ilyen vizsgalat? Vagy csak uh szerint szamoljak ki?
2016. febr. 28. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%
Azon nem gondolkodtál még, hogy megtartod majd örökbe adod? Olyan sokan szeretnének babát, és olyan sokaknak nem sikerül. Vagy ott hagyod az inkubátorban.
2016. febr. 28. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Altato orvoshoz is menni kell..Oda nem kuldtek?
2016. febr. 28. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell altató orvoshoz menni.Ez nem nagy műtét, csak felületes altatás/bódítás van.
2016. febr. 28. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

# 11: Essen ki a munkából/tanulásból hónapokra, viselje el a környezete ítélkezését csak hogy valaki másnak legyen gyereke?

Te végigcsinálnád a helyében?

2016. febr. 28. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem kuldott az orvos altatohoz is... ;) Attol hogy boditas van nem az apolono csinalja hanem szakember!
2016. febr. 29. 05:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Anesztes csinálja de nem nagy műtét. Nekem missed ab volt, nem kellett aneszteshez mennem, de az volt bent, az adta be a szurit amitől elaludtam. Sajnálom a helyzeted.
2016. márc. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!