Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhesség megszakítás mellett...

Bucoka89 kérdése:

Terhesség megszakítás mellett döntöttem. Páromat kihagyjam a kórházi huzavonából?

Figyelt kérdés
Terhes lettem páromtól, de én nem szeretném megtartani, mert lelkileg nem vagyok felkészülve rá. Bár nem tizeneves vagyok, de egyéb okok miatt sem érzem elérkezettnek az időt. Párom pedig igen, ő szeretné. De megbeszéltük, hogy én érzem, h mit akarok, mire vagyok felkészülve és mire nem. Ugye majd mennem kell kórházba, de nem tudom, h mi lenne a jó döntés, h ha eljönne velem vagy az ha nem és egyedül csinálnám végig? Ő ne szenvedjen pluszba azért mert én így döntöttem. Szerintetek?
2016. jan. 5. 17:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
63%

Szia.

Döntsön ő hogy veled akar e lenni.

2016. jan. 7. 21:26
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Mi 2 héttel azelőtt szét mentünk, hogy kiderült terhes vagyok. Elmondtam neki, de teljesen egyedül csináltam végig, pedig mellettem lett volna, ha akarom.

Azóta néha szoktam vele beszélgetni, de mindig vita a vége, mert szóba jön ez a téma és hibáztat, mert nem engedtem, hogy mellettem legyen.

Szerintem nálatok ez sokkal rosszabb lenne, lehet még a kapcsolatotok is rá menne. :(

2016. jan. 9. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!