Ez igaz lehet? Abortusz menete
Figyelt kérdés
Barátnőm megkérdezte, hogy végzik az abortuszt. Azt mondta neki, hogy a magzatot 4 felé vágják és kiszívják. Ez valóban így történik? (11 hetes)2015. dec. 1. 20:30
12/19 anonim válasza:
Hű de le lett pontozva mindenki...fáj az igazság?
13/19 anonim válasza:
Nekem főiskolán volt kötelező megnézni pszichológia előadáson a Néma sikolyt...14 éve volt, de még mindig emlékszek rá......
14/19 anonim válasza:
A néma sikoly úgy ahogy van egy rohadt nagy ferdítés, manipulált felvétel. Eleve nem egy 12 hetes magzat van rajta. De ezt már régen bebizonyították. Bár láthatóan a készítők végül is elérték a céljukat...Lehet vele riogatni az embereket.
Vissza az eredeti kérdéshez: ja, az ab egy csúnya műtét, akinek nem bírja a gyomra, védekezzen rendesen.
Lehet lepontozni. :)
15/19 anonim válasza:
Csúnya műtét, de neki nem kell végig néznie, mivel nem lesz tudatánál. Semmit nem fog az egészből érzékelni. De ha annyira sajnáltatni akarja magát, hát tegye...
16/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy önsajnáltatás lenne. Szeretünk tisztában lenni a dolgokkal. Persze, van aki leszarja.
2015. dec. 5. 10:16
17/19 anonim válasza:
Láttam én is abortuszt gyakorlaton...
Azóta sem felejtem el :(
Élve darabolják fel és kiszívják....
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg önsajnálat. Egyébként meg, ha annyira valós információkra van szükséged, akkor majd az orvost nyugodtan megkérdezheted a műtét előtt. Ha valaki akkor egy orvos eltudja magyarázni. Elhiheted akinek volt már az ugyanúgy nem fogja tudni a menetét, mint te, mert őt is elaltatták. De ha nagyon zavar tartsd meg.
19/19 A kérdező kommentje:
Igazából jelentéktelen hogy hogy zajlik, mert a magzat nem életképes. De őt érdekli mégis hogy mi a menete ennek. Kedves utolsó, mint írtam, megkérdezte az orvost. És mindennél jobban szeretnénk megtartani, de nem lehet.
Köszönöm mindenkinek.
2015. dec. 9. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!