Ismertek olyan nőt aki megbízhatóan védekezett mégis terhes lett?
Tobbet is.
En balfék voltam mert elszakadt a gumi.Az esemenyutana meg nem hasznalt
3 as meg nem nogyogyasz remelem
Spirál és művi meddővé tétel után is láttam már terhességet. Előfordul sajna, semmi sem 100%. De ezek legalább ellenőrizhetők, világosan látható, hogy nem az alkalmazó hibázott.
Ha valaki gumi vagy tabletta mellett esik teherbe, akkor nem lehet tudni, hogy tényleg megfelelően alkalmazta-e vagy sem.
Itt mindenki terhes lett védekezés mellett, vagy mi a fene?
Lepontoznak mindenkit, akinek speciel védekezés mellett nem volt nem kívánt terhessége...Pedig akármilyen hihetetlen, de ők vannak többségben, akik rendesen védekeznek, ezért nem lesznek terhesek...
Ja, és nyugodtan pontozzátok le ezt is!;)
Igen, gyógyszerrel védekezett. Az orvos elfelejtette közölni, hogy ezek a gyógyszerek nem a legmegbízhatóbbak.
Nekem is ilyet kéne szedni, de köszönöm, inkább vállalom a trombózis kockázatát.
Laboreredmény szerint trombózisra hajlamos vagyok, de nem vagyok teljesen eltiltva a fogamzásgátló tablettától, csupán olyat kellene szednem, ami egykomponensű. Na hát erre azt mondta a doki, hogy fel tud nekem ilyet írni, óramű pontossággal kell szedni, és ezek után is 6 hetente teszteljek a biztonság kedvéért. Köszönöm, nem kértem belőle. Helyette felírattam mással normális gyógyszert és soha nem volt vele gondom.
Ebben az értelemben én minden további nélkül elhiszem, hogyha valaki azt mondja, hogy gyógyszer mellett lett terhes, miközben normálisan szedte és nem is volt szükség semmilyen kiegészítő módszerre betegség, antibiotikum miatt.
Ezzel jó ha tisztában vannak azok, akik köpködnek, hogy biztos kamuzik és szarul szedte a gyógyszert.
Ez az ismerős is egy ilyen gyógyszer mellett lett terhes. Elég precíz, tudom, hogy pontosan szedte, mégis terhes lett. Őt a doki nem ijesztette el a 6 hetes teszteléssel..
Mit lehet tenni ha nem akarsz szülni? Abortusz, mi más?! Ha egyáltalán nem akarsz, akkor pedig művi meddővé tétel, de ennek komoly feltételei vannak.
"Ok, utolsó, ezek szerint védekezés mellett nem lehet teherbe esni, ugye? Már ha rendesen csinálod. Ezt mondod, jól ertem? "
Nem ezt mondom, csak hogy nagyon ritka! Akik védekezés mellett lesznek terhesek, azoknak nagy része nem csinálta jól (fog. gátlónál pl. kihagyott szemeket, antibiotikumot szedett, nem alkalmazott kiegészítő védekezést-tudod hány ilyen van? vagy óvszerrel védekezik, de csinálták pár percig a nélkül is és terhes lett-ilyen is van bőségesen-na ők védekeznek, csak nem megfelelően). Persze, vannak kivételek, amikor tényleg nem tehet az ember róla, gondolok itt a spirálra, vagy tényleg van olyan, aki szedi rendesen a fog. gátlót, aztán mégis.
De ők vannak kevesebben. Azért nagyon ritka azon nők száma, akik tényleg normális védekezés mellett lesznek terhesek. Nem azt mondtam, hogy nincs ilyen, csak ők vannak kisebb számban!
És lepontozással meg azt nem értem, ha valaki leírja a tapasztalatát, hogy évek óta védekezik csak ilyen vagy csak olyan fog. gátló módszerrel és nem lett terhes és nem 1-2 év tapasztalatáról beszélek, hanem hosszú évek tapasztalatáról, akkor azt miért kell lepontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!