Melyik a rosszabb az abortusz vagy az örökbeadás?
Kissé kusza,amiket írsz. Egyszer ezt, máskor azt.
"Úgysem képesek felfogni, hogy mi a különbség a megszületett ember és egy fejlődésben lévő embrió között."
Itt a FEJLŐDÉSBEN szót hangsúlyoztad ki, úgy, mintha ez adná a különbséget az embrió és bármelyik másik ember között. Én erre reagáltam, hogy ez butaság, mivel minden ember folyamatosan fejlődik és változik és ez a folyamat a fogantatással veszi kezdetét.
Kedves értetlen hozzászólók, akik nem képesek megérteni, hogy mi a különbség embrió, magzat, és megszületett baba/ember között.
Angliában a 24. hétig engedélyezett a terhesség megszakítás. Tudjátok miért? Mert orvosilag igazolt, hogy a magzat a 24. héttől képes az anya testén kívül létezni. (Nehogy azzal gyertek, hogy a csecsemő sem és a beteg ember sem képes önállóan élni, tehát megölhetjük őket.) Ha a szülés beindul a 24. hét előtt, akkor nincs esélye a magzatnak a túlélésre. Lehet ott a gondoskodó apa, örökbefogadó, bárki, nem éli túl. Ha utána indul be, akkor az orvosok már látnak némi esélyt erre. Ez a határ. Ez a különbség magzat és magzat között, magzat és ember között.
Ezért nem gyilkosság az abortusz. Gyilkosság egy már önállóan, akár mások gondozására szoruló élőlényt megölni. Egy 12 hetes magzatot kiemelve a nő testéből, akárhogy szeretgetjük, akárhogy gondoskodnánk róla, nem képes lélegezni, nem képes élni. (Mindjárt jönnek a lélegeztető gépes példák..az már az eutanázia kérdése, hagyjuk.)
Hogy miért dönthet az anya a 24. hétig? Miért nem gyilkosság? Mert ami benne növekszik az csúnya szóval mondva egy parazita. Ennek nyilván mindenki a negatív oldalát érzi, de szó se róla, én nem negatív értelemben használom most. Egyszerűen az embriónak, majd magzatnak, szüksége van az anya testére, azon kívül meghal. És miután ez egy "parazita", a nő minden további nélkül eldöntheti, hogy hagyja a magzatnak, hogy felhasználja testét, vagy sem.
Miután a terhesség nem átruházható, ez bizony csak és kizárólag a nő döntése, és senkinek nincs joga felróni neki ezt.
És most tarthattok szívtelennek, mert ilyen csúnya szót mondtam egy csodálatos kisbabára, hogy "parazita", de a helyzet az, hogy ezek a kis teremtmények csak azoknak csodálatos kisbabák, akik várják őket, akik szeretnék (függetlenül, hogy esetleg becsúszott vagy tervezték).
Aki nem szeretné őket, nem akarja megtartani bármilyen oknál fogva, annak ők magzatok és nem csodálatos babák.
Persze bármit ír az ember, úgyis beleköttök. Egyszerűen képtelenek vagytok felfogni a különbséget. Mindegy, tettem egy újabb próbát, valószínű feleslegesen.
Jobban jársz az abortusszal, alapítványok töm kelege vár rád,hogy valamiféle profitot termeljen,még ha ezt nem is mondja ki senki.
Közvetlen érintett voltam pár éve!
Ki facsarnak és el dobnak nyílt örökbe adásnál,az alapítványi dolgozók komoly pénzt tesznek zsebre.
Ez a VALÓSÁG !
A lényeg mire véget ér te ko. Vagy ,rajtad kívűl mindenki boldog,te pedig egy életre el vágtad magad, mindenhol!
Igaz gyónni nyugodt szívvel járhatsz!
Ettől lennél jó ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!