Melyik a rosszabb az abortusz vagy az örökbeadás?
20:52, 20:55, 21:13:
8-as hozzászóló azt írta, az abortusszal "gyakorlatilag megölsz egy embert" -> én erre reagáltam.
A gyilkosság az én definícióm szerint a tudatos intelligencia lerombolása, tehát ember alatt jelen esetben én tudatos intelligenciát értek. A hathetes magzatnak van tudata? MÉG nincs. Ha elpusztítják, nem szakad meg semmiféle tudat-kezdemény. Amint elindulnak a tudat kifejlődéséhez szükséges agyfunkciói, onnantól emberi intelligencia (hatodik hónap környéke).
Genetikai és biológiai értelemben egy hathetes magzat is ember. De MÉG nem tudatos intelligencia, nem személy. Ilyen értelemben megegyezik bármelyik másik állat magzatával -> a megölése közel sem ugyanaz, mint megölni egy már létező, tudattal rendelkező embert.
" De magyarázza már meg nekem valaki miért jobb az ha valakit megölnek mint az, ha szerető családban nőhet fel? Mert ugye minden kisbabát örökbefogadó szülők visznek haza, akik szeretni fogják." ez nagyon jó, tényleg.
Szerinted minden nő aki nem kívánt gyereket szül örökbe adja? Senki sem viszi haza ahol bántalmazza, nem szereti és tudatja vele egész életében hogy gyűlöli? Senki sem hagyja a gyerekét egy út széli kukában vagy az erdőben hogy meghaljon? Senki nem öli meg a kisbabáját? Ebben 100% biztos vagy?
Ez így tényleg tök cukin hangzik hogy minek abortusz hiszen ha megszüli akkor garantáltan kedves aranyos befogadó szülőkhöz kerül és az élete csupa rózsaszín öröm és boldogság, de a valóság ettől messze áll. Nem tudom mit szívsz hogy te ezt látod de kérek én is mert valahogy nincs kedvem naponta olvasni hogy degenerált "szülők" hogyan végeztek a saját gyerekükkel mert kezdettől nem akarták.
Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Egy tervezett terhessegnel a várandós nő azonnal picim/-kicsim/pocaklako/akármi néven becezi a "babát ", aki neki akkor már valóban baba, a kislánya, kisfia. A nem tervezett és nem kivant terhessegnel nincs ilyen. Olyankor sima biológia van, max embriokent szerepel a nő gondolataiban.
Ez pont olyan, mint a saját 3 éves gyereked, aki akkor is a világ legédesebb, legcsodalatosabb kis teremtménye, amikor épp a földön fetrengve, magából kifordulva őrjöng, mert nem kapott csokit, szöges ellentetben a felso szomszéd 3 éves kolkevel,aki maga a megtestesült ördög, mert már megint uveggolyoval játszik a jarolapon.
Lehet amúgy szemellenzosnek lenni és elitelni az abortuszt, mert micsoda szemét a nő, ahelyett, hogy örökbe adta volna, de a valóság az, hogy a társadalom sokkal inkább eliteli az orokbeadot.
Jo ez a genallomany baromsag
Figyelj ha kivesznek a testembol egy mintat,nehany sejtet az hordozza az egesz genetikai informaciot.namarmost ha ezt fenntartjak egy hordozon mondjuk egy szovettenyeszto palackon,az én vagyok?!
Felesleges nektek bármit mondani. Nem arról van szó, hogy nem értitek, hanem nem akarjátok megérteni. Semmi gond nincs ezzel. Fogadjátok el, hogy mi meg a ti véleményetekre szarunk nagy ívből. Igazából én jókat szoktam röhögni, amikor látom az erőlködést, már már felforr a másik agyvize, azért mert "márpedig az abortusz gyilkosság, fogd már fel!!!!!!!!senkinek nincs joga.." bla bla bla.
Na mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!