Tudnátok ajánlani helyet ahol kíméletesen fogják befejezni az elhalt terhességem? Nagyon szeretném ha gyógyszeres méhszáj tágítást kaphatnék, nem lamináriát és semmiképp nem fém pálcikát!
Figyelt kérdés
Esetleg orvost is ajánlhattok!
Meg arra is kiváncsi lennék,hogy melyik kórházat és melyik orvost nem ajánlanátok!?
Nagyon köszönöm!
2015. nov. 8. 21:31
11/16 anonim válasza:
Te jo eg! Kitartas, rendbe fog Veled jonni minden, nagyon egyutterzek veled! Hala isten ebben a temaban semennyire sem vagyok tajekozott. Segiteni nem tudok, egy virtualis olelest tudok kuldeni.
12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Nagyon kedves vagy!
2015. nov. 10. 15:44
13/16 A kérdező kommentje:
Amíg a méhszájam tágul,a párom ott lehet velem?
Feküdni kell közben?
2015. nov. 16. 23:57
14/16 anonim válasza:
Hány hetes terhesség volt?
Ha 12 hét alatt, akkor egy 15 perces műtét az egész.
Ha 12 hét felett, akkor két ülésben csinálják, az hosszadalmasabb, olyankor ott lehet a párod.
15/16 anonim válasza:
Szent Margit kórházban Bp III ker. gyógyszerrel tágítanak, nem használnak lamináriát
16/16 anonim válasza:
Engem a Jahn Ferencben mutottek hetfon,az en dokim gyogyszert dorzsolt a mehszajhoz es 3 es fel orara ra mutott. Reggel bementem delutan 5kor mar mehettem is haza. Missed ab volt... Ez nagyon humanus modszer volt plusz nem is gorcsoltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!