Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Most felnőttfejjel már felfogo...

Most felnőttfejjel már felfogom és bánom amit tettem. Hogy lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés
Középiskolában egy barátnőmmel azon versenyeztünk, melyikünk esik előbb teherbe. Én nyertem, de persze elvetettem. Akkor semmiségnek tűnt, nemtudtam hogy az ott egy élet, és hogy hogyan zajlik egy abortusz. Mostanában azon kapom magam hogy abortusz videókat nézegetek és sírok. Pedig azóta eltelt 6 év. Most, amikor már lehetne gyerekem, úgy gondolom hogy nem lesz soha mert nem érdemlem meg.

2015. okt. 10. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyilván most fogtad fel igazán, hogy mit tettél anno ráadásul puszta heccből. Én is pszichológust javasolnék, esetleg egy Hellinger-családállítást, azon direkt tudnak segíteni akár egy alkalommal is (vagy családállítás, utána még egy-két beszélgetős alkalom).

Ha van valami közöd a valláshoz, akkor egy jó lelki ember is sokat segíthet a bocsánatkérésben-megbocsájtásban-elengedésben. Ezek azért szükségesek, hogy a majdan születendő gyermeked előtt tiszta lappal indulj, és ő is tiszta lappal induljon, ne pakold rá a bűntudatodat. és lehet még gyermeked.

Van egy nő, akit a facen is megkereshetsz, ő nagyjából ezt élte át mint te, Olaj Anett, itt tudsz neki írni:

[link] vagy anett@abortusz.hu

Ő az, aki biztosan nem fog elítélni, és tud neked segíteni, még az is lehet, hogy személyesen is tudtok találkozni. Ő is megharcolta mindazt, amivel te most küszködsz.

És én kívánom, hogy eljuss majd oda, hogy lehessen egy kisbabád, és tudom, hogy meg fogod majd őt becsülni.

2015. okt. 12. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Jézus,azért középsuliba se voltál már gyerek!Különben menj pszichológushoz.
2015. okt. 12. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy már az 5 éves unokahúgom is pontosan tudja, hogy az apróság már akkor egy ember, egy élet, amikor még annyira kicsi, hogy nem látszik.

És miért van az, hogy egy 15-18 éves még nem tart ezen a szinten? Egy 15 éves lány már nem gyerek olyan értelemben, hogy képesnek kell lennie legalább olyan komoly döntéseket hozni, mint 18 évesen, és legalább annyira kihatnak ezek a döntések az egész életére, mint 18 évesen.

A verseny kegyetlen tréfa volt, mérhetetlenül kegyetlen. Még ha nem verseny lett volna....

A szakszerű segítség esetedben kikerülhetetlen, nem gondolom, hogy ezt egyedül fel lehet dolgozni.

2015. okt. 24. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!