Ti megtartanátok a babát?
Figyelt kérdés
Van egy 19 hónapos kislányunk a férjemmel. Gyógyszert szedek, viszont késett a menstruációm, csináltam két tesztet, mind a kettő pozitív. Egyszerűen nem tudom mit tegyek. A helyzetünk a következő: saját 3 szobás lakásunk és autónk van. Én max gyedet kapok, suliba járok, kb felénél tartok a főiskolának (BGF-PSZK, elég húzós), férjem is tanul, ő májusban fog államvizsgázni, villamosmérnök lesz, nincs munkahelye. Viszont van 8 millió ft megtakarításunk. Eddig úgy gondoltuk, hogy amíg mindketten befejezzük a sulit, addig élünk ebből a megtakarításból és a diplomák után esélyünk van jó munkahelyet találni. Most viszont nagyon megváltozott a helyzet. Nem tudom megtartsam e a babát. A férjem megtartaná. Ami igazából ellene szól, egyrészt a suli. Két gyerek mellett szinte lehetetlennek érzem a diploma megszerzését. Mondjuk a férjem így hogy nem dolgozik, tudna segíteni és mire meglesz a baba, neki meglesz a diploma. A másik ok a kis korkülönbség. Annyira kicsi még a lányom. Nem tudom mekkora trauma lesz neki, hogy már nem csak vele törődöm. Annyira rossz lenne, hogy sokkal kevesebbet foglalkozhatnék vele. És nagyon félek, hogy két picivel nagyon nehéz lesz. :-( Ti megtartanátok?2015. okt. 4. 22:49
21/23 anonim válasza:
Megtartanám 8 misi mellet meg vállalnék maszek munkát.
22/23 anonim válasza:
Kérdező. Fejlemény? Remélem megtartjátok.
Nem véletlen, hogy meg akar születni. A későbbiekben rettentően bántani fog.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a biztatást. Igen megtartottuk. :-) Még azért eléggé aggódok, hogy mi hogy lesz, de megpróbálok pozitívan gondolkodni :-)
2015. nov. 6. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!