Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akik ebben a topikban foggal...

Akik ebben a topikban foggal körömmel ellenzik az abortuszt, azok segítenek valahogy az éhező, bántalmazott, intézetis gyerekeken?

Figyelt kérdés

Mindig egy dolgot hajtotok: ÉLNIE KELL.

Na de élet az, ha valaki éhezik, ha valaki rossz szülő, és veri, terrorizálja a gyerekét, ha egy otthonban a többi gyerek bántalmazza, szeretet nélkül nő fel?

Miért csak a megszületés pillanatáig fontos, hogy mi van a gyerekkel?

Szerintetek nincs olyan ember, aki nem való szülőnek?

2015. aug. 31. 12:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

9-es, a kérdés nem ez volt. A kérdés az volt, segítesz-e azon, akire rábeszélted, h tartsa meg a gyerekét.

Tudjátok, nagyon könnyű egy válságban lévő, fiatal lányra hatni, ő abban a helyzetben nem tudja felmérni a kilátásait. Fél az abortusztól, fél az orvostól, hát persze, h könnyű rábeszélni, mert ő abban a lelkiállapotban csak addig lát el, h nem kell kaparásra mennie. Rengeteg ilyen van. nem az a baj, ha egy felnőtt, viszonylag jól élő, de berezelt párt megerősítetek abban, h tartsák meg a kicsit korán jött, de amúgy várt babát, hanem az, h ész nélkül rábeszélitek a gimis kislányt, a szó szerint nélkülözőt is a szülésre.

2015. aug. 31. 17:55
 12/20 anonim ***** válasza:
utolsó, olvasd el mégegyszer.. írtam, hogy egy válságterhes( abortuszos) nő gyermekét fogadtuk örökbe. Igaz nem én beszéltem le róla, de közösen rágtuk át a dolgait, így végül maradt a baba, aki már a miénk.
2015. aug. 31. 17:59
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
egyébként meg a kérdés nem az volt hogy mivel segítek azon akit én beszélek le, hanem általánosságban, segítek-e a rossz körülmények között élő gyerekeken. és arra válaszoltam...
2015. aug. 31. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:

#10 "nem azt mondtam hogy rákényszeríteném a felnevelését!! azt írtam adja örökbe, de az addig vezető utat igen is járja ki!! " - hogy egy mai ígéretemnek is eleget tegyek, végigolvasnád EZT a kérdést?:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Utána lehet beszélgetni a felvetésedről, illetve arról, hogy én pont a fordítottját vélem, ahol van választási lehetőség még az abortusz és az örökbe adás közt, az első mellé voksolok.

Kérdező, ez egyben némileg a kérdésedre is válasz... bár tudod a valóság valami olyasmi lehet, hogy az AB-t elfogadók meg az elutasítók közt is vannak olyanok, akik tesznek a szociális igazságtalanságok ellen, és vannak, akik csak szájat szellőztetnek... a kettőnek szerintem nincs összefüggése.

2015. szept. 1. 00:48
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
kert egyeseknek sincs jobb dolguk, mint más életébe beleszólni és itélkezni.
2015. szept. 5. 09:55
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ők a bántalmazást is helyeslik. Az az érdekük, hogy minél több gyerek legyen az intézetekben, akiket bánthatnak, minél több gyerek legyen akit kiállíthatnak az út szélére bevételt termelni, akiket kihasználhatnak. Mindenki, aki az abortusz ellen harcol, ezért teszi.
2016. aug. 16. 12:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, legalább tájékozódj mielőtt ilyen orbitális nagy baromságot mondasz. Egy: intézetek, a szó szoros értelmében már régóta nincsenek. Családotthonok vannak, ahol gondos nevelőszülők gondoskodnak maximum 15 gyermekről. Ráadásul, az olyan kisbabákért, akiket örökbe lehet fogadni kilométer hosszú várólistán sorakoznak az emberek. Tehát intézetbe egy gyermek sem kerül, hanem családokhoz, lakásotthonokba helyezik őket, ahol úgy élnek mint egy sokgyermekes család. De ismétlem, pici baba csak abban a kivételes esetben nem kerül azonnal végleges örökbefogadóhoz, ha a vér szerinti szülei nem mondtak le róla, és nem telt le az a két év, ami után, ha nem látogatják, elkezdődhet a procedúra.
2016. aug. 18. 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja és utolsó, a te logikádat követve meg aki az abortuszt helyesli támogatja az összes gyilkosságot? Mert kb ez jön ki belőle ha megfordítjuk a te beteg gondolatmenetedet.
2016. aug. 18. 13:49
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezért van több ezer gyermek olyan intézetekben, ahol verik őket, éheztetik őket, és ha védekezni mernék, rendőrséget hívnak rájuk.
2016. aug. 18. 13:50
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom a Makói gyermekotthon sem létezik és nem is létezett sohasem, az ombudsman még a létezéséről is hazudik.

[link]

Aki gyermekek lelkét akarja segíteni, itt kéne kezdenie. Több százezren vannak ezekben az intézményekben, ennyi sorsot tettek eddig tönkre.

2016. aug. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!