Akik ebben a topikban foggal körömmel ellenzik az abortuszt, azok segítenek valahogy az éhező, bántalmazott, intézetis gyerekeken?
Mindig egy dolgot hajtotok: ÉLNIE KELL.
Na de élet az, ha valaki éhezik, ha valaki rossz szülő, és veri, terrorizálja a gyerekét, ha egy otthonban a többi gyerek bántalmazza, szeretet nélkül nő fel?
Miért csak a megszületés pillanatáig fontos, hogy mi van a gyerekkel?
Szerintetek nincs olyan ember, aki nem való szülőnek?
9-es, a kérdés nem ez volt. A kérdés az volt, segítesz-e azon, akire rábeszélted, h tartsa meg a gyerekét.
Tudjátok, nagyon könnyű egy válságban lévő, fiatal lányra hatni, ő abban a helyzetben nem tudja felmérni a kilátásait. Fél az abortusztól, fél az orvostól, hát persze, h könnyű rábeszélni, mert ő abban a lelkiállapotban csak addig lát el, h nem kell kaparásra mennie. Rengeteg ilyen van. nem az a baj, ha egy felnőtt, viszonylag jól élő, de berezelt párt megerősítetek abban, h tartsák meg a kicsit korán jött, de amúgy várt babát, hanem az, h ész nélkül rábeszélitek a gimis kislányt, a szó szerint nélkülözőt is a szülésre.
#10 "nem azt mondtam hogy rákényszeríteném a felnevelését!! azt írtam adja örökbe, de az addig vezető utat igen is járja ki!! " - hogy egy mai ígéretemnek is eleget tegyek, végigolvasnád EZT a kérdést?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Utána lehet beszélgetni a felvetésedről, illetve arról, hogy én pont a fordítottját vélem, ahol van választási lehetőség még az abortusz és az örökbe adás közt, az első mellé voksolok.
Kérdező, ez egyben némileg a kérdésedre is válasz... bár tudod a valóság valami olyasmi lehet, hogy az AB-t elfogadók meg az elutasítók közt is vannak olyanok, akik tesznek a szociális igazságtalanságok ellen, és vannak, akik csak szájat szellőztetnek... a kettőnek szerintem nincs összefüggése.
Gondolom a Makói gyermekotthon sem létezik és nem is létezett sohasem, az ombudsman még a létezéséről is hazudik.
Aki gyermekek lelkét akarja segíteni, itt kéne kezdenie. Több százezren vannak ezekben az intézményekben, ennyi sorsot tettek eddig tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!