Ha nektek azt mindja anyutok, hogy "lett volna egy kistestvéred, de elvetettem", hogyan reagáltok? Mert én nem tudom, hogy mit mondjak neki.
8 éves lenne, ha nem olyan buta anyum... elvileg apum azt mondta neki, hogy nem tőle van a gyerek és már csak azért is elvetette. Akkor végülis nem is akarta...nem?
Aztán meg azt mondta, hogy mikor altatáshoz betolták meggondolta magát, de már csak arra emlékezett, hogy a szobában felébredt.
Miért mondta el akkor most?! Tudja, hogy mennyire szeretnék még egy testvért...
#32, ha olyan testvéreid lettek volna, mint nekem (ha egyáltalán vannak), akkor te sem írtál volna mást.
#31-es
Az ő döntése.
Ha én most teherbe esnék én is elvetetném. Mindenki maga tudja mi/ki fér bele az életébe. De nyilván igyekszem nem terhesnek lenni.
Van már egy fiam, tesót nem akarok.
az en anyam 2 ot is elvetetett (legalabbis ennyit vallott be) es engem se akart csak abban az idoben "Ratko korszak" tilos volt az abortusz. sose tudott megszeretni nem is o nevelt fel.
kulonosebb hatast nem gyakorolt ram egyik bejelentese se.
Ja a ket abortuszt mar nem az apam idejeben hanem az uj ferjevel valo hazassagaban csinalta de a ferje nem is tudott rola nem mondta meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!