joggal erezhetem magam rossz embernek abortusz utan?
" nem volt halálfélelme"
Dehogynem. Keresd meg a Néma sikoly filmet. Látszik a felvételen, hogy a magzat fél, próbál menekülni ösztönösen.
Mindig az anya oldalán állok!
pl ha valaki alig tudja eltartani magát milyen jövőt szánna a kicsinek?
Ez szerintem szomorú lehet de ha valaki bármilyen okból nem akar gyereket akkor ez a helyes!
1. Ha nem szeretnék gyermeket, akkor védekezem ezerrel. Érdekes, 10 éven keresztül nem estem teherbe, mert nem kívántam idő előtt, felelőtlenül teherbe esni. Ráadásul ne feledjük, az abortusz az anyára nézve sem veszélytelen, hordozza a későbbi meddőség esélyét.
2. Ha már megfogant az általam nem kívánt gyermek, akkor igenis kihordom, mert ennyivel tartozom annak a szerencsétlen gyermeknek, aki semmiről sem tehet, és utána örökbe adom.
3. Tévedés, hogy csak meddő párok szajkózzák, hogy az abortusz emberölés. Minden jóérzésű embernél ez alap, lehet akármennyi kifogást felhozni az anya (apa, bárki)védelmében.
4. Nyugodtan utána lehet nézni, hogy egy kis embriónak hány hetesen pulzál már a szívcsöve. Az abortusz még duplaennyi idős embrióknál is engedélyezett, akik már tudnak kiáltani (akármilyen hihetetlen), és éreznek, mivel agyuk már olyan fejlettségi szinten van.
5. Akárki akármit mond, az abortusz feldolgozhatatlan lelki teher egy életen át, és egy megölt gyermeket igenis meg kell gyászolni, sőt, még egy elvetélt gyermeket is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!