joggal erezhetem magam rossz embernek abortusz utan?
17 éves voltam, elöttem a nyelvvizsgák, az érettségi, a baratom bar mellettem allt, 2 honapja voltunk egyutt, erre nem alapozhattam, a szuleim megadtak nekem a dontes lehetoseget..
Mérlegeltem. a sajat felelotlensegem miatt ne adjam meg az eselyt a gyermeknek az elet lehetoseget? el tudok majd szamolni a lelkiismeretemmel ha megteszem? megeri a kockazatot, hogy talan soha tobbet ne eshessek teherbe?
Talán fel tudtam volna nevelni, talán nem.. Talán nem kellett volna nelkuloznie semmiben, talan igen..ugy dontottem nem alapozhatok egy ember eletet "talanok"ra .. Ugy dontottem, felepitek magam ala egy biztos talajt, amire ketsegek nelkul tudom vilagra hozni a gyermekemet.
hozzateszem, tokeletesen hidegen hagynak az engem biralo szavak, mindossze kivancsi voltam, mennyire megoszto ez a tema :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!