Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi történik ha későn veszi...

Mi történik ha későn veszi észre valaki hogy terhes?

Figyelt kérdés
Egy baratnőm 4 hónap utan vette észre,hogy terhes. Rendszeresen megjött neki,nem volt rosszul, semmi jel nem utalt arra,hogy terhes lenne. Majd a 4.honap utan elmaradt a menstruacioja es pozitívat tesztelt. Mivel meg nagyon fiatal, 21 eves lesz es a barátjával mar nincsenek is együtt nem akarja megtartani a babát. Mit lehet tenni?
2015. aug. 5. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Valahogy biztos megoldható, mert ahol nincs abortusz onnan is átutaznak más országba.
2015. aug. 5. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Átutaznak, de nem lehet elvetetni egy ennyi idős babát, max illegálisan talán valami mexikói sátorban... De ez hülyeség, ha nem kell neki, örökbeadja és kész. Sokkal egyszerűbb, ingyenes és főként erkölcsösebb, mint egy ekkora babát megölni...
2015. aug. 5. 13:41
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Most vagy elhiszed vagy nem de ott a 24. hétig legális. Amugy nem vagyok abortuszpárti feltett egy kérdést, és valaszoltam rá.
2015. aug. 5. 13:54
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyon nagy szívás, sajnalom szegeny baratnodet. Nekem is megvolt az elso menszi, a masodik kesett es pont eltudtam intezni, de ettol nagyobb szivas nem kell amikor megjon az embernek ugyan ugy, es kozben terhes...
2015. aug. 5. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, közben volt orvosnál is a barátnőd?

Mert, ha igen, és az orvos is elnézte, akkor Magyarországon is megszakíttatható legálisan a terhesség:

A terhesség a fenti esetekben a 18. hetéig szakítható meg, ha az állapotos nő korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen; terhességét neki fel nem róható egészségi ok, illetve orvosi tévedés miatt nem ismeri fel korábban, vagy az egészségügyi intézmény, illetve valamely hatóság mulasztása miatt haladta meg a terhessége a 12 hetet.

Részletek: [link]

2015. aug. 5. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Mit, 4 hónapos azaz 16 hetes terhességet? Dehogynem, fiatalkorúaknál nem túl ritka... a fejlődési rendellenességes esetekben meg van 18-20 hetes is... és nem törnek semmit sehány fele, infúzióval vetélést váltanak ki

[link]

2015. aug. 5. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

18 éves korig lehet azt hiszem késöbb elvetetni, 20hét után meg már meg kell szülni, azt nem lehet abortusszal.

Magyarországon szerintem senki nem fogja ezt megcsinálni.

De kérdezd meg a dokit.

Meg kell szülnie, majd örökbe adni.

2015. aug. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!