Akik ellenzik az abortuszt, mindig anyák szerettek volna lenni?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt, hogy írják ha esetleg nem vált volna be a védekezés, anyagi helyzettől, kortól, kapcsolattol függetlenül megtartanák. Egyszer azt mondta nekem egy ismerős, hogy aki nem abortuszellenes az nem lesz jó szülő, mert jobb elveket ad át. Ez szerintetek tényleg igaz? Ha valaki pl. úgy érzi, hogy tízenévesen nem érett rá, csak húszonevesen rossz szülő lesz? Még nem voltam terhes, abortuszom sem volt.2015. júl. 30. 16:05
11/11 anonim válasza:
18 evesen volt abortuszom es nem bantam meg, akkor az volt a megfelelo dontes. El lehet itelni a masikat, de amikor azzal jonnek hogy bezzeg masnak nem lehet stb. Ez hogy fugg ossze? Attol ha en megtartom attol meg a masiknak ugyanugy nem lehet... Elhiszem hogy nehez feldolgozni az ilyet de akkor sem szabadna masokat hibaztatni, hiszen nekunk attol meg nem lesz konnyebb. En nem vagyok sem ellene sem mellette. Szerintem nagyon is fugg a szulok hozzaallasatol, anyagi helyzettol meg meg kitudja mitol. Meg lehet nezni akarmilyen statisztikat hogy evente hogy abortuszt vegeznek. Ha ez akkora botranyt kelltene, esetleg veszelyes lenne akkor nem lenne ekkora ez az arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!