Honnan fogom tudni, hogyha abortusz után terhes maradtam?

Figyelt kérdés
10 hetes voltam amikor csinálták

2015. júl. 10. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%
Miért kapartattad ki, ha mégis akarod?
2015. júl. 12. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Bűntudata van, meggondolta magát, rájött, mert előtte nem gondolta volna, mekkora szar ez az egész, nyilván ezért.

Kérdező, rendezd le magadban, gyászold el, kérj tőle bocsánatot, és ne akard most azonnal egy új terhességgel jóvá tenni!!Eljön annak is az ideje.

és valószínűleg nem maradtál terhes :-(

Hogy mit csinálnak vele? A darabjaid veszélyes hulladék tárolóba teszik, a mi kórházunknál ez a gyűjtő konténer ott figyel a szülészetnél a bejárat előtt, innen elviszik és megsemmisítik.

2015. júl. 12. 17:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettem volna,de rábeszéltek a logikusabb megoldásra.igazuk van,teljesen logikus hogyha nem adok fel mindent érte,hogy utána egy küzdelem legyen az életem és kettőnk élete.ezt nem akartam neki,mert valószínűtlen hogy mindent meg tudnék adni neki.viszont az első döntés a jobb,akármilyen nehéz is.Az is egy csoda volt hogy megfogant úgyhogy továbbra is hiszek a csodákban.
2015. júl. 12. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!