Szerintetek elitélendő dolog ha valaki azért megy abortuszra mert nincs más választása, de ha tehetné megtartaná?
Én hasonló helyzetben voltam, mint 8-as, csak 19 évesen. Nem volt család mögöttem, hiába dolgoztam, az feketén volt (Balaton vendéglátás), és az akkori párom egy alkoholista játékfüggő volt. Neki minden mindegy volt.
Ahogy kijöttem a kórházból elhagytam.
Viszont én nem akartam megtartani a fenti okok miatt, nem is jutott eszembe, hogy anya lehetnék...
Nem ítélem el akik megtartanák, mégis abortusz mellett döntenek, de szerintem ők azok, akik pl minden évben meggyászolják, számolják mennyi idős lenne... stb. Szóval nem tudják magukban lezárni.
Szerencsére nekem sikerült.
19 évesen az akkor barátommal, aki mára a férjem lett, óvszerrel védekeztünk. Sajnos kiszakadt, mivel tisztában voltunk ezzel 72 órás tablettát kértem a dokitól. Be is vettem időben. Ennek ellenére terhes lettem. Semmi esély nem volt rá h meg tudjuk tartani. Bűntudatom van nagyon miatta, szerettem volna ha pár évvel később adódik így. Nem felelőtlenségről volt szó. Mára már van egy 2,5 éves kislányom, aki tervezett volt és 1 éve próbálkozunk kis tesóval, mégse sikerül. Gondolom vmilyen büntetés.
28 éves vagyok egyébként.
7es valaszoloval szo szerint egyetertek!
Meg nem teljesen dontottem/ dontottuk el, hogy mi legyen a babaval, eszem azt sugja, hogy abortusz, szivem meg, hogy tartsuk meg.
Te mar eldontotted Kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!