Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok tableta melett estem teherbe nem tudom megtartani nincs semi jövedelmem se nekem se a barátomnak .. most végeztünk a suliba ... nagyon fáj szivem szerint megtartanám de nem lehet..a semmibe nem szülhetek :(

menyibe kerül az abortusz? 3 -an vagyunk testvérek 2 kiskoru meg én vagyok van rá valami támogatás ?

2015. jún. 18. 13:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon sajnálom ami veled történt. Nem könnyű meghozni ezt a döntést. Én se támogatom az abortuszt de mivel nem felelőtlenül lettél az igy megertem hogy ezt a nehez döntést hoztad. azoknak üzenem aki nem hiszi hogy tabi melett lehet terhes valaki hat en is amelett lettem az.Igaz 24evésen es a paromnak fix keresete volt és a család is ott volt ha kelett. Ha meg a kedves "gyilkosozok" olyan okosak akkor adjak örökbe a gyermekuket ők vagy próbáljak ki azt milyen nehez ilyen helyzetbe lenni. Nem könnyű a mai világba még fix keresettel is. Mi a második babat varjuk. Es csak az orvoshoz maszkalas is roppant költséges főleg vidékről. Es a gyerek holmikrol nem is beszelve. Pedig nekünk minden megmaradt a nagyobb utan aki 3eves lesz. Kedves nagy okosak. Gondolkodjatok. Ha abra nem telik egy gyerekre se fog es nem csak pelus, ruhak meg ételről van szo. De mi a helyzet ha a gyerek beteg lesz. Nem olcsoak a gyógyszerek nem beszélve arról hogy ha kell a szülő gyógyszert vesz nemmkenyeret. Főleg hónap végén. Ugyan mi nem de sok szülőt ismerek aki hasonló helyzetbe került emiatt. Tehát nincs jogotok itelkezni míg nem vagytok a helyzetebe és ne is legyetek. De ne döntsetek más helyett ha meg igen akkor igenis ahogy mások is írták támogassátok ti anyagilag. Ha meg nem megy ne osszátok az észt.
2015. jún. 19. 14:01
 22/28 anonim ***** válasza:
74%

"Enyém is tabi mellett fogant, de ettől még nem kukáztam ki"

Igen, és? Ez csak rád tartozik. Ki a csuda kérdezte?

2015. jún. 19. 19:27
 23/28 anonim ***** válasza:
16%
Nocsak! Hát téged ki kérdezett?? :D
2015. jún. 19. 20:26
 24/28 lagunabeachlove válasza:
49%
Ha van gyermekvédelmi tágomatásod akkor 9ezer.. Ha nincs 30ezer ft.
2015. jún. 21. 19:00
 25/28 anonim válasza:
52%

Az a válaszoló, aki csak hátráltatni tudott, jó egy nagy paraszt.

Amúgy saját magadnak mondasz ellent, annyira véded a gyereket, közben te is bántasz egy emberi lényt, a kérdezőt, ráadásul nagykorú, és felelősségteljes, védekeztek.

Ezzel ásd is el magad, a panaszkodásodat meg fojtsd el magadban, mert lesz.*rja mindenki.

Most fogadjunk jön megint, hogy jujj de kegyetlenek vagyunk.

Tudod mit? Ezt is lesz.*rjuk.

Ezt már csak azért írtam, mert nem értesz a szép szóból, és a nyomós indokból, hogy védekeztek, és MUSZÁJ.

Idióta.......

2015. júl. 5. 04:16
 26/28 anonim válasza:
52%
egy megtermékenyítetlen petesejt vagy egy spermium is "magában hordozza egy élet lehetőségét". ítéljük el a menstruációt és az ejakulációt is?
2015. júl. 6. 14:41
 27/28 A kérdező kommentje:
Arra a dontesre jutottam hogy nem vetetem el meg tartom a babát.
2015. júl. 10. 03:29
 28/28 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező! Remélem nem a "kedves" válaszoló miatt gondoltad meg magad. Ettől függetlenül minden jót a továbbiakban!
2015. júl. 13. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!