Mennyibe kerül egy abortusz?
18 éves vagyok tableta melett estem teherbe nem tudom megtartani nincs semi jövedelmem se nekem se a barátomnak .. most végeztünk a suliba ... nagyon fáj szivem szerint megtartanám de nem lehet..a semmibe nem szülhetek :(
menyibe kerül az abortusz? 3 -an vagyunk testvérek 2 kiskoru meg én vagyok van rá valami támogatás ?
Kérdezz utána, mert tudtom szerint indokolt esetben ingyenesen is el lehet végeztetni.
Az elös rossziindulatú megjegyzésével meg ne törödj!!!!
NINCS teljes mértékben igazad: ugyanis a kérdezönek nincs lehetösege megtartani a babát, nem felelötlenül esett teherbe (védekeztek), és nem hiszem, hogy bármeliyk gyereknek is jó lenne, ha teljesen lehetetlen körülmények között kellene felnönei.
De úgy gondolom, a kérdezö azonnal elállna az abortuszól, amennyiben te vállalod a gyerekkel kapcsolatos összes költséget a baba 18 éves koráig - akkor ugyanis nem lenne rákényszerítve erre a lépésre. Ugyanis te kivülállóként könnyen ítélkezel, de a realitást képtelen vagy felfogni.
"Törődjön csak vele, ugyanis válaszoltam a kérdésre és teljes mértékben igazam van."
Nem, semmilyen mértékben nincs igazad. :) Frissítsd fel biológiai ismeretedet, az nem ember, amit te annak nevezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!