Mi ilyenkor a legjobb döntés, ha a szívem szerint megakarom tartani de az eszem azt súgja, hogy ez még ráér?
Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok még,középiskolába járok 2 év múlva végzek. Szüleim ellenzik a babát,barátomis,nincs kire számítanom de minden nap sírok mert nagyon megszeretném tartani és a szívem szakad meg a babámért. Tudom,hogy ha elvetetem soha az életbe nem fogom elfelejteni,örökké bánni fogom.11 hetes terhes vagyok.2015. máj. 19. 16:35
11/13 anonim válasza:
Ha úgy érzed, örökké bánni fogod, akkor ne tedd meg, nem kényszeríthet senki
12/13 A kérdező kommentje:
A sors dontott!
Missed ab lett a tortenet vege. Holnap fekszek be a korházba(tágitas) stb kedden meg műtét.
2015. máj. 31. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!