Terhesség megszakítás után ki mit érzett?
Hát nekem sürgősségi kaparásom volt, nem kellett tágítani, mert kitágultam és utána én nem éreztem semmiféle fájdalmat. Én véreztem de nem olyan nagyon, úgy gondoltam, normál az a mennyiség. De lehet azért nem véreztem olyan sokat, mert majdnem elvéreztem, mire műtőbe toltak.
Csak akkor fájt a méhem, mikor ezek után egészséges terhességem volt és császároztak, na utána jó darabig fájt a méhem, kábé 4 hónapig fájt hébe-hóba, most már majdnem egy hónapja nem fáj. És érdekes, mert se természetes szülés után nem volt ilyen-elsőt úgy szültem-se amikor természetes úton vetéltem el nem fájt.
Szerintem változó, valakinek fáj, valakinek nem, valakinek elsőre nem fáj, következőleg fáj...
Jobbulást a méhednek és a lelkednek!
Nekem nem fájt utána semmim, pár napig véreztem egy kicsit, de alvadt vérrel nem találkoztam. Az orvosok semmiről nem tájékoztattak, mire kell figyelnem műtét után (tisztálkodás, nemi élet, tampon használat), mindent az internetről olvastam. 5 hete volt abortuszom, most jött meg a menzeszem, szóval mostmár minden mehet a régi kerékvágásba.
Mivel nem tervezett baba lett volna lelkileg nem viselt meg (bár a műtét előtt rámjött a sírógörcs), egyedül azt sajnálom, hogy soha nem tudom meg hogy nézett volna ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!