Hogy történhetett? Második abortusz védekezés mellett.
Sajnos volt mar egy 18 évesen. Aláírom felelőtlen voltam. De most a párommal rendszeresen vedékeztünk óvszerrel és terhes vagyok :( Párom is meg volt lepődve hogy hogy történhetett mert ő is tisztában van vele, hogy védekeztünk. Nagyon fájt, de megkérdezte hogy biztos tőle van-e. Amit teljes mértékben megértek mert védekeztünk. Sajnos most se tudom megtartani a babát. Teljesen le vagyok törve, hogy ez hogy történhetett :(
21/L
99,5%-os biztonsaggal ved.
Tehat 200-bol 1 alkalommal nem ved.
11es, te tényleg minden alkalom után vízzel töltögeted a használt óvszert? Ilyet se hallottam mèg :)
Kérdező miújság?
Minden abortusszal gyengul a mehszaj a tagitas miatt, es serul a mehfal.
Lehet, hogy legkozelebb mar te magad szeretnel babat, es vagy nem esel teherbe, vagy elvetelsz.
Nem lelkiztem, hanem tenyszeru dolgokat kozoltem.
A Gyk szabalyzata ertelmeben jogomban all kifejteni a velemenyem.
Ha nem tetszik, pontozz le. A kutyat sem erdekli, hogy mit bofogsz.
Nem szeretnél tanácsot/segítséget kérni? Szóban? Nyíltan? Családod, barátaid, környezetetek? Netán papok vagy egyéb védő szervezetek? Örökbeadni vagy nevelőszülőknek? Netán egy távolabbi rokon aki segít amíg megteremtitek az alapokat?
Átgondoltad hogy lehet hogy rámegy a 6 éves kapcsolatotok? Nem mindig bírja ki egy kapcsolat..
Gondold meg, hátha..
Látom rajtad hogy szeretnéd a babát..
Ha így mész neki, szörnyen fogod utána sajnálni. Gondold át.
Ahogy a 2-es is beszámolt személyes történetéről, nem biztos hogy könnyű lesz, de mindig jön az utolsó pillanatban valami segítség amiből lehet tovább menni...
Gondold meg! :-)
Hajrá! Biztos lesznek bőven akik melléd állnak! Csak beszélj róla bátran a környezetedben!?!
Gondold meg :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!