Mennyi esélye van, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Barátommal rendszeres nemi életet élünk, mindig használunk óvszert, 8 hónappal ezelőtt a menstruációm utolsó napján szex közben véletlenül kiszakadt a gumi, de csak a végén vettük észre. Mindenki azt mondta, hogy semmi esélye, hogy terhes vagyok, viszont a dokim inkább felírt 72 órás tablettát, és úgy meg voltunk ijedve, hogy be is vettem. Most a menstruációm utáni 5. napon történt, hogy mikor befejeztük az aktust, a gumi bennem maradt, nem volt felgyűrődve (nem volt nagyon fent), de nem is lógott ki a vége. A fiúm szerint minden visszafolyt rá, én azonban félek. Kb. 23-24 naposak a ciklusaim, az orvosom azt mondta megint, hogy inkább vegyek be, de szeretnék hallani emberi tapasztalatokat is.

2015. ápr. 19. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vegyél be tablettát. És vásároljatok jobb minőségű gumit.
2015. ápr. 19. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Vegyél be. Sose tudni, jobb felni mint megijedni.
2015. ápr. 19. 23:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Amikor vége az aktusnak, úgy kell kihúzni a hímvesszőt a hüvelyből, hogy a gumi a hímvesszőn maradjon. Ezért aktus után a srácnak meg kell fognia a gumi végét, hogy ne maradjon a gumi a hüvelyben, és le se csússzon a hímvesszőről. Egy kis ügyességgel meg lehet tanulni.
2015. ápr. 19. 23:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Mindig úgy csinálja, hiszen mint írtam, az előbbi eset is 8 hónapja volt, azóta nem volt ilyen, most azért nem tudtad megfogni, mert kicsit bennem volt. Az előbbi alkalom után kifolyt belőlem sok... minden, most viszont egy csepp sem volt ott, nem is éreztem, tehát biztos, hogy fent volt az óvszer, csak a végén jött le.
2015. ápr. 19. 23:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem leszel terhes!
2015. ápr. 19. 23:18
 6/13 A kérdező kommentje:
És nem veszélyes, hogy már másodjára kell bevennem ilyen nagy hormontartalmú tablettát?
2015. ápr. 19. 23:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát nem túl jó de 8 hónap csak eltelt közte. Nézd, még mindig jobb mint a nem kívánt terhesség.
2015. ápr. 19. 23:37
 8/13 anonim ***** válasza:
A havim utáni ötödik napon nekem tele a bugyim tojásfehérje állagú folyással én akkor úgy ovulálok mint az állat. Ha nem akarnék gyereket és így járnék én bevenném...
2015. ápr. 19. 23:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm 2x vett be ilyen tablettát, és azóta teljesen rendszertelen a vérzése, lehetséges, hogy a gyógyszer miatt?
2015. ápr. 19. 23:45
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Akkor most a böszme Feri leosztja az észt azoknak, akiknek kevés jutott rovatunk következik:

1. Ha be tetszett volna járni fizika órára, akkor tetszene tudni, hogy a latex óvszer - hacsak valaki poénból ki nem szúrja, egyetlen esetben tud "kilyukadni", pontosabban szétdurranni: ha a spermazsákban levegő marad, amikor fel tetszik helyezni. Na, akkor tényleg durr van. De az egészen gyengék kedvéért ezt rá is írják az óvszer dobozára és a használati utasításban is benne van.

2. Akinek kicsi a kukija, az vásároljon kisebb átmérőjű (50-52mm) óvszert. Az 56mm vagy afölöttit ne húzza fel a gilisztára, mert az nem lesz jó...

3. Az esemény utáni tabletta hatásmechanizmusát most nem részletezném, guglizz rá, de ha 72 órán belül ellehetetleníti a fogamzást, akkor sejtheted, hogy egy lórúgásnyi hormon van benne. A közhiedelemmel ellentétben ez a tabletta nem olyan, mint a mézes negró.

4. Ha ennyire nem megy ez az óvszeres védekezés (bár tényleg nem értem, mi ebben az agysebészet...) akkor tessenek kombinált fogamzásgátlást használni (értsd: ne csak azt a huncut gumit)

5. Igen, elképzelhető, hogy a barátnőd hormonháztartása fejre állt a 2 dilibogyótól, pontosabb információt a gyakorihülyekérdésekponthu helyett az endokrinológián tetszik kapni

6. Ha az orvos azt tanácsolja, hogy tessék bevenni a tablettát, akkor én nagyon szívesen kiszámolom a terhesség matematikai valószínűségét, sőt egy normál eloszlást is felírok rá, de szerintem ettől még be kellene venni azt a dilibogyót. De ez csak egy tanács, nekem nyóc.

2015. ápr. 20. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!