Mennyi esélye van, hogy terhes vagyok?
Akkor most a böszme Feri leosztja az észt azoknak, akiknek kevés jutott rovatunk következik:
1. Ha be tetszett volna járni fizika órára, akkor tetszene tudni, hogy a latex óvszer - hacsak valaki poénból ki nem szúrja, egyetlen esetben tud "kilyukadni", pontosabban szétdurranni: ha a spermazsákban levegő marad, amikor fel tetszik helyezni. Na, akkor tényleg durr van. De az egészen gyengék kedvéért ezt rá is írják az óvszer dobozára és a használati utasításban is benne van.
2. Akinek kicsi a kukija, az vásároljon kisebb átmérőjű (50-52mm) óvszert. Az 56mm vagy afölöttit ne húzza fel a gilisztára, mert az nem lesz jó...
3. Az esemény utáni tabletta hatásmechanizmusát most nem részletezném, guglizz rá, de ha 72 órán belül ellehetetleníti a fogamzást, akkor sejtheted, hogy egy lórúgásnyi hormon van benne. A közhiedelemmel ellentétben ez a tabletta nem olyan, mint a mézes negró.
4. Ha ennyire nem megy ez az óvszeres védekezés (bár tényleg nem értem, mi ebben az agysebészet...) akkor tessenek kombinált fogamzásgátlást használni (értsd: ne csak azt a huncut gumit)
5. Igen, elképzelhető, hogy a barátnőd hormonháztartása fejre állt a 2 dilibogyótól, pontosabb információt a gyakorihülyekérdésekponthu helyett az endokrinológián tetszik kapni
6. Ha az orvos azt tanácsolja, hogy tessék bevenni a tablettát, akkor én nagyon szívesen kiszámolom a terhesség matematikai valószínűségét, sőt egy normál eloszlást is felírok rá, de szerintem ettől még be kellene venni azt a dilibogyót. De ez csak egy tanács, nekem nyóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!