Mi az esélye, hogy terhes vagyok?
Csinálj egy tesztet. Nem tudom mire érted hogy másabb volt. Rokon pont tegnap mesélte hogy tudta meg a babát, azt mondja a menzesz ugyanúgy jött mint mindig. Még csak ganus sem volt. 6 hetesen tudta meg hogy terhes. Hasonló módon.
Hát egyszer én is jártam ilyen tünetekkel menzi után, nekem sose érzékeny a mellem ezért gyanús volt. De olyan negativ lett a tesztem mint a ház. Szóval van itt ellenpélda is. :P
Akkor most kezdted el szedni csak a gyógyszert? Mert akkor sztem az nem tetszik a szervezetetnek.
Én mikor terhes tüneteim voltak nekem akkor sok problémám volt, hormonzavarra gyanakodtam. Ha ilyen szinten belenyúl az ember a szervezetébe mint pl fogamzásgátló, kire hogy hat. Az "átállás" nem mindig konnyu. Nekem húsundorom volt azelőtt pedig húst hússal ettem volna szívem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!