Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Azokat akik abortuszra mennek,...

Azokat akik abortuszra mennek, őket jogosan hívhatjuk felelőtlennek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 15. 11:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kerdezo. Eloszor is, nincs magyar billentyuzetem. Masreszt, gyorsan gepelek (a gyengebbek kedveert a "h" a "hogy" roviditese - de gondolom, Kedves Kerdezo, a "magas" IQ-dal biztos kitalaltad:)).

Harmadreszt pedig magasrol teszek ra, h mit gondolsz a helyesirasomrol es arra is, h itt a GYIK-on helyesen irok-e vagy sem:)

2015. ápr. 15. 11:57
 12/24 anonim ***** válasza:
38%

Szia!

Nekem volt egy abortuszom 16 évesen.Anyukám döntött helyettem.Én nagyon szerettem volna megtartani,szerelmesek voltunk,talán még pénz is lett volna rá.De anya megmondta,hogy felejtsem el.Akkor nagyon dühös voltam.Azóta férjhez mentem(máshoz) és 50%ban örülök,hogy nem lett akkor baba,viszont 50% ban bennem van hogy megöltünk egy életet.Mert ez gyilkosság,bárki bármit mond.Akkor lehet felelőtlennek hívni valakit,ha tudjuk a háttérinfót,pl hogy az illető mindent megtett azért hogy ne legyen terhes de orvosi vagy gyógyszer hiba miatt az lett,akkor ő nem felelőtlen!!!Felelőtlenség nem itt kezdődik,hanem a 15éves korosztályban,ahol a nevükön kivűl mást még nem is tudnak de már szexelnek agyba főbe.

2015. ápr. 15. 12:12
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Ezutóbbi rád is igaz kedves utolsó? Hiszen neked is sikerült úgy megdugatni magad, hogy gyerek lehetett volna belőle.. :)

Egyébként nem, nem hívhatunk mindenkit felelőtlennek. Előttem már írták, hogy nem tudhatod miért dönt valaki emellett. Mondhatnánk, hogy hát akkor miért nem védekezik, de semmi sem biztos.

Gyógyszerrel védekezem, eddig nem volt gond, remélem nem is lesz, de ha teherbeesnék akkor nem tartanám meg. Nem véletlenül védekezünk..

Ami pedig a bogyókat illeti.. Én elvileg nem szedhetnék gyógyszert, legalábbis nem ilyet. Egy komponensűt ajánlott a doki, amit terhesség utánra szoktak felírni. Hozzátette, hogy azért 6 hetente teszteljek. Hát köszi.

Így nem csodálom, ha valaki gyógyszer mellett esik teherbe és nem is gondolom, hogy biztos kamuzott róla és nem szedte rendesen.

23N

2015. ápr. 15. 12:25
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
Igen valamelyest igaz rám is,csakhogy én védekeztem óvszerrel ami bennem maradt :( sajnos én is tudatlan voltam,így nem mentem el esemény utániért,nem is tudtam róla.Ma már másképp csinálnék mindent.
2015. ápr. 15. 14:46
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

"Azokat akik abortuszra mennek, őket jogosan hívhatjuk felelőtlennek?"

Miért akarod őket bárhogy is hívni? Az ég világon semmi közöd hozzá, hogy ki mihez kezd a saját testével, és életével.

2015. ápr. 16. 15:40
 16/24 A kérdező kommentje:
A mai magyar társadalom "krémje" kommentelt. Nevetséges hogy véditek a gyilkosokat. Azt hogy magyarázza meg az okos hogy miért nem tud rendesen írni. Van aki itt vallja be az abortuszát de gondolom felvállalni nem meri mások előtt élőben. Jár a taps!
2015. ápr. 17. 08:28
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Igen egy gyilkos vagyok, meggyilkoltam a gyermekemet. Meggyilkoltam mert egy aláírással, engedélyeztem hogy egy vákummal kiszívják belőlem alig 9 hetesen.

Ennyi az ami számít neked gondolom a történetből. Felelőtlen voltam amiért elmentem a barátaimmal egy koncertre. Felelőtlen voltam mert egyedül mentem el a sörömért. Felelőtlen mert leálltam beszélgetni valakivel a pultnál. De basszus dugjon meg téged 3 vagy akármennyi részeg fiatal Nem tudom hányan élték ki magukat rajtam, ennyien biztos mert ennyi különböző spermát találtak bennem. Ébredj fájdalmak között vérezve egy padon, úgy hogy csak amiatt tudod mi történhetett hogy kegyetlenül fáj ott. És mindezek után ha meglátod azt a két csíkot a teszten légy boldog hogy jaj de jó anya leszek! Felelőtlen vagyok mert nem adtam örökbe? Basszus hord ki egy gyereket akiről nem tudod ki az apja csak annyit tudsz róla hogy akaratod ellenére miközben egy kábult húsdarabként feküdtél valahol, ő rád mászott megdugott és beléd élvezett. Majd a haverjaival együtt egy padon hagyott . Ha képes leszel egy ilyen élmény maradékát kilenc hónapig a méhedben hordani, majd odaadni valakinek akkor járhat a szád, addig viszont nem ítéljen el valaki akinek csak kőkemény véleménye van amit a kutya nem tud megdönteni, mert ez színtiszta elfogultságból áll.

És igen ez a magyar társadalom kréme, gyilkos nők akik a saját gyereküket ölik meg. És másokat elítélő szentek akik saját elképzelésük szerint az ő sorsukban biztosan jobban helyt álltak volna.

2015. ápr. 17. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo! Hadd kerdezzem meg, h honnan tudod, h a "krem" kommentelt??? Mert olyan biztosan allitasz itt dolgokat - amirol igazabol halvany fogalmad sincs - mintha vmi nagydoktor lennel.

Es meg mindig a helyesirason lovagolsz, amikor mar tobben megmondtak, h hulyesegeket beszelsz? :) Tenyleg nincs jobb dolgod??

2015. ápr. 17. 11:12
 19/24 anonim ***** válasza:
83%
Kerdezo ahogy te irsz es velekedsz EMBEREKROL! Semmivel nem vagy tobb, jobb. Soooot meg alatta vagy. Te itt provokalod a jo nepet? Soha eletedbe nem kerultel meg olyan helyzetbe, soha eletedbe nem voltal meg ugy h nincs valasztasod, mert ilyen van. Oke h a zome nem ilyen, mert jo nagy szazalekban felelotlensegkbol fogan es vetetik el! De te kire erted h a kremje irt? Vagy most kirol beszelsz?
2015. ápr. 17. 18:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha már helyesírás, te meg a vesszőt nem ismered...;)
2015. ápr. 17. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!