Érzéketlen lennék?

Figyelt kérdés

Pár napja volt abortuszom. Fel se merült bennem, hogy megtartsam, egyáltalán nem akarok gyereket. Kicsit olvastam a témáról, nagyon sokan panaszkodnak, hogy lelkileg megtörtek, főleg azután, hogy az uh-n látták, már működik a szíve.

Én nem érzek semmit, csak megkönnyebbülést. Nem is akartam, de nem is tudtam életként tekinteni erre a sejtkezdeményre...

28N

2015. ápr. 15. 09:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es, jót mosolyogtam a kommenteden 😊 Nem lettem alkoholista, a Párom még mindig ugyanaz, aki akkor volt, mikor abortuszom volt, és azóta még kevésbé akarok gyereket. Az akkori döntésemet nem bántam meg, főleg hogy azóta a testvéreimnek született több gyereke is, és látom mit kínlódnak (a sok öröm mellett persze). Nekem annyi gyerek-élmény bőségesen elég, hogy alkalmanként találkozom az unokaöcsikel, unokahugikkal, pár órát elvagyok velük, aztán hazamegyek a csöndbe.

A kommented rosszindulatú/lenéző felhangjára nem reagálok, mert ez csak téged minősít. Biztos csak a saját frusztrációdtól akartál ily módon megszabadulni. Remélem sikerült, és nyugodtabb lett általa a lelked😊 Szép napot!

febr. 21. 08:59
 12/12 gago77 ***** válasza:

Semmi rosszindulatú, vagy megmosolyognivaló nem volt a kommentemben, ha csak nem vagy egy kimondott nebántsvirág...

Annal örülök, hogy nem bántad meg. De sokan megbánják.

Szép napot! ;)

febr. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!