Ha nincs TB-m és terhes vagyok ugy elvégzik?
Akkor mégis mit akarsz csinálni??
Megtartod? De nem tudod felnevelni!
Mindenképp abortuszra kell menned!
Kihordani se tudod,mert akkor nem fogsz tudni dolgozni ès te magad is éhenhalsz!
Sok jó ötletet adtak itt! Valamelyket fogadd meg! Ha meg magadban akarsz kárt tenni, hogy elvetelj, a befejezéshez is kórház kell, az is pènzbe kerül majd!
Kedves kérdező valamerre muszáj lépned, főleg ha el akarod vetetni, mert magától nem oldódik meg a dolog. Védőnővel, önkormányzattal beszélj, hogyan tudnának segiteni, mert muszáj elmenned a kórházba, vizsgálat nélkül nem lehet abortuszod, meg kell állapitsák hivatalosan is a terhességed. Én megértem, hogy vacak helyzetben vagy, de nincs mese, lépned kell, és nem holnap, vagy holnapután, hanem ma, most, minél hamarabb.
Remélem rendeződik a helyzeted.
Ha ennyire rossz helyzetben vagy, miért fekszel össze akárkivel? Most megnézheted magad egyedül.
Akármit teszel, pénzbe kerül. Nincs ingyen semmi. A terhességet oké, h te már megállapítottad, de a dokinak is meg kell. Akkor is, ha el akarod vetetni, akkor is, ha nem.
"miért fekszel össze akárkivel?"
Mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!